![]() |
Cytat:
Moglbys dokladniej opisac sposob postepowania Pozdrawiam |
Cytat:
a co do restartu to kicha wiem ze najprostrzy sposób i najprawdopodobniej najskuteczniejszy, ale jakoś nie ufam temu wszystkiemu. uwazam, ze napewno jest jakis progrm, ktory ma taka opcje, bo napewno ludzie przed tym topic'iem mieli z tym problemy! Nie omieszkam spróbowac, jednak czy to działa! |
DA SIĘ! Użyj programu CD Recovery (chyba firmy Ahead), tam jest opcja ''odzyskaj dane'' - pliki zostaną skopiowane na dysk w formie obrazu ISO. Później nagrywasz ISO na płytkę - i masz pliki z powrotem!
P.S. Nie gwarantuję, że to zadziała. |
a szybkie kasowanie w nero 6
ktos próbował z nero 6 szybkie kasowanie?? czy tylko 5??
|
Wiem... Właśnie znalazłem w goglach link do ściągnięcia tego programu. Ale zanim mi się eMuł połączy, to minie z tydzień chyba... :\ Dlatego właśnie proszę o przesłanie tego programu na maila :mruga: .
---------- Edit by Łukasz R. ---------- Właśnie zainstalowałem sobie CD/DVD Diagnostics (na razie bez Inspectora, bo jeszcze go nie znalazłem). Jest to niestety tylko wersja demo. Franca nie chce nawet skopiowac plikow z płyty na dysk :\ . |
Cytat:
|
Zaraz... A skąd mam wziąc pełnoprawną wersję Inspectora? Znalazłem opis tego programu na tej stronie:
http://www.cdrinfo.pl/newsy/archiwum/006574.php ??? Dało by się jakoś przesłac te progsy przez maila? Jakby co to jest mój adres: lukasz.radosz@wp.pl Chcialbym to sprawdzic :mruga: . |
Cytat:
Proszę o jakiś dokładniejszy opis :P |
CD/DVD Diagnostics i Inspector
Cytat:
|
Co do powyższego: napiszę Ci zaraz coś na PW :mruga: .
Co do tematu: sprawdzałem właśnie zposób z "przerwaniem procesu"... i KICHA :(. Próbowałem dwa razy. Za pierwszym razem wyłączyłem "proces" zbyt wcześnie (płyta nie została nawet naddziabnięta, tzn. pozostała czysta). Za drugim razem wyłączył się zbyt późno. Co ja mówię ??? . Wogóle się nie chciał wyłączyć. Na ekranie pozostało tylko okienko "Zamykanie programu", a nagrywarka wypalała dalej :(. Tak więc u mnie to nie działa. Jednak Wy także próbujcie :mruga: . Sprawdźcie też ten sposób z "30 sekundami", który opisałem gdzieś tam powyżej :mruga: . |
total OT: a wez nie zadawaj trudnych pytan w jakiej parafii :D w kazdym razie w tym starym kosciele obok rynku, a wesele w paradiso :) moze jakie :piwo: w weekend :> wal na priv jakby co - emila masz w podpisie, pw tez sprawdzam, komunikatory tyko do 15tej ;)
edit: przypomnialo mi sie - kosciol najswietszego serca pana jezusa |
No nie mów! :D. Poważnie? :D. W której parafii? :D. Ja w "świętej Barbary" miałem bierzmowanie :D. Dobrze, może nie róbmy z tego tematu offtopica :mruga: .
:D:D:D:D:D |
wyjecie wtyczki to nie jest dobry pomysl (chyab ze masz sprzet obslugujacy hotplug - choc i wtedy o nie tak latwo wyglada)
zabicie procesu - to trzeba przetestowac, nie zawsze zabijany jest proces natychmiastowo, nie wiem jak to z nero wyglada... Lukasz, ty z Turku jestes :> slub tam bralem :D a w weekend tam bede :D |
Jak chcesz to spróbuj :mruga: . Mi się nie chce rozkręcać obudowy. Poza tym... czy to nie grozi uszkodzeniem sprzętu? Słyszałem kiedyś, że podłączanie lub odłączanie sprzętu przy podłączonym napięciu może się tak właśnie skończyć :-?. Ja nie wiem, nie znam się zabardzo, dlatego "Twoja wola" :mruga: .
|
A wyłączenie procesu ;) z zasobów systemu ?:)
A może wyjąć wtyczke napięcia ;] z nagrywarki :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:35. |