![]() |
Cytat:
|
Wiem... Właśnie znalazłem w goglach link do ściągnięcia tego programu. Ale zanim mi się eMuł połączy, to minie z tydzień chyba... :\ Dlatego właśnie proszę o przesłanie tego programu na maila :mruga: .
---------- Edit by Łukasz R. ---------- Właśnie zainstalowałem sobie CD/DVD Diagnostics (na razie bez Inspectora, bo jeszcze go nie znalazłem). Jest to niestety tylko wersja demo. Franca nie chce nawet skopiowac plikow z płyty na dysk :\ . |
a szybkie kasowanie w nero 6
ktos próbował z nero 6 szybkie kasowanie?? czy tylko 5??
|
DA SIĘ! Użyj programu CD Recovery (chyba firmy Ahead), tam jest opcja ''odzyskaj dane'' - pliki zostaną skopiowane na dysk w formie obrazu ISO. Później nagrywasz ISO na płytkę - i masz pliki z powrotem!
P.S. Nie gwarantuję, że to zadziała. |
Cytat:
a co do restartu to kicha wiem ze najprostrzy sposób i najprawdopodobniej najskuteczniejszy, ale jakoś nie ufam temu wszystkiemu. uwazam, ze napewno jest jakis progrm, ktory ma taka opcje, bo napewno ludzie przed tym topic'iem mieli z tym problemy! Nie omieszkam spróbowac, jednak czy to działa! |
Cytat:
Moglbys dokladniej opisac sposob postepowania Pozdrawiam |
Re
Cytat:
Przecież szybkie kasowanie NIE USUWA FIZYCZNIE DANYCH z CD. Jeśli sformatujesz płytkę CD pełnym formatem to po ptokach :papa: Nara. |
niuniek2 - po co powtarzasz prawdy oczywiste, ktore nie raz juz sie w tym watku przewinely? danych nie usuwa - to wie kazdy - ale powoduje uszkodzenie TOC
a bez TOC nie da sie danych odczytac w pelni - masz zupe bitowa wiec caly pic w odzysku danych polega na znalezieniu poczatkow i koncow plikow, do czego najwygodniej uzyc odzyskanego TOC |
za dużo kombinujecie , wystarczy BAD COPY PRO i wszystko jest z płytki na dysku....hej
|
Cytat:
|
Cytat:
Tu na forum jest znacznie wiecej sposobow, mniej lub bardziej skutecznych. Tylko czytac. |
Jasne pancho, fajnych porad tam udzielają...
http://www.mediarecovery.pl/page.php?id=39 Weź chłopie poczytaj zanim coś wkleisz... |
Panowie - a ta metoda, ktora opisywaliscie na poczatku postu to zadzialalaby na DVD-RW?
|
jest to dość ciężkie zadanie ale jak już czymś masz odzyskiwać to polecam easy cd recovery firmy ontrack
|
Mam pytanie. Mam problem ze skasowana plyta dvd-rw (metoda szybka). Zrobilem tym sposobem, ze przenioslem w inne miejsce plik ktory dodalem wczesniej do kompilacji. Mialo niby wywalic blad ale zaczelo sie chyba normalnie nagrywac, od razu wzialem restart ale juz nagralo i teraz widze nowa sesje :( Czy ktos moze mi powiedziec czy mam szanse na odzyskanie tego co bylo wczesniej? Prosze o pomoc:(
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:11. |