![]() |
Bad Copy - dziła znakomicie, sam sprawdzałem :)
|
Jak nie zdążycie przed 5% to po prostu dajcie minimalną szybkość zapisu-wtedy na pewno zdążycie :D
|
A ja mam nieco innego rodzaju kłopot. Mam płytę TDK DVD-RW, a na niej pokopiowane pliki ze zdjęciami. Kilka dni temu trochę mi się włosy na głowie zjeżyły, bo pomimo tego, że pliki są widoczne, to jednak żadnego z nich nie mogę przekopiować na twardy dysk. Ciągle dostaję jakichś komunikat o uszkodzeniu nośnika. Czy da się jakoś z takiej płyty pliki odzyskać? Jeżeli tak, to jak? I dla informacji jeszcze. Nie używam w ogóle Windowsa, a korzystam wyłącznie z Linuksa.
Już teraz, z góry bardzo dziękuję za wszelką pomoc. |
Do linucha nic takiego nie znam. :(
Do winzgrozy - badcopy pro. :tak!: 100% pewnie nie odzyska, ale w razie czego przykadrujesz troch***281; i b***281;dzie git. :D |
Mo***380;e spr***243;buj jakim***347; innym nap***281;dem odczyta***263;, takim z lepsz***261; korekcj***261; b***322;***281;d***243;w.
Czasami jest to zadziwiaj***261;co skuteczne, mo***380;e odzyskasz choc cz***281;***347;***263; fotek. |
Cytat:
DVD-RM samsunga na przyk***322;ad. :taktak: |
Cytat:
|
Jakie nap***281;dy w tych kompach?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dobre płyty każdy napęd odczyta, problemy zaczynają się z uszkodzonymi płytami i tu okazuje się że jeden napęd sobie poradzi i drugi nie. @Fotoarte - to ma znaczenie jakie masz te napędy do odczytu. Warto więc sprawdzić choćby u kumpla, jeśli zależy ci na tych danych. |
Cytat:
U***347;ci***347;l***281; pytanie: jakich marek nap***281;dy posiadasz? :pytanie: |
A jest możliwosc odzyskania danych po pełnym wymazaniu płyty?
|
Cytat:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:56. |