![]() |
1. to nie jest forum o dostepie do informacji :)
2. sprawdz czy te programiki to nie jest jakis trojan czy cos w tym rodzaju [ludzie bywaja zyczliwi] :) 3. dorosnij mlody, dorosnij... |
[quote]majonez (21-04-2002 18:04):
nikita ja wiem ze bylo jakby poszukal to nawet by znalazl pare konkretnych linkow ale on chce zeby mu na maila najlepiej wyslac i jeszcze z instrukcja krok po kroku co do szukania linkow itd to znalazlem sobie dwa programiki dzieki pomocy bardzo zyczliwej osoby ;-) a watek zmienil sie na cos w rodzaju: wolnosc i udostepnianie informacji. cale forum jest przeciwko mnie ;-) nie chodzi mi juz o znalezienie odpowiedzniego programu, tylko o bornienie wlasnego zdania dotyczacego dostepu do informacji cala dyskusja nie doprowadzila do niczego konkretnego wie proponuje ja zakonczyc i zadowolic sie remisem, chyba ze jeszcze macie jakies argumenty |
Cytat:
ja wiem ze on sie nie nauczy :) a dlaczego sie rozrosl no coz to chyba tez moja wina bo usuwalem posty o cracki i ludzie nie maja gdzie sie wyzyc (i na kim :)) a czy to jego zasluga troche tak ale chyba bardziej jego uporu w swoje mozliwosci przekonywania - heheheh juz wiem on jest mlody jedi i trenuje na nas narzucanie swojej woli hehehehehe |
z jednego niewinnego pytania zrobil sie gigantyczny watek...
majonez - nie zamykaj tego! niech ludzie sie ucza public relations wiedzmin tego nie umie a z tego jak sie zachowuje to chyba nie bedzie chcial sie nauczyc zastanawia mnie tylko dlaczego akurat ten watak sie tak rozrosl - wiekszosc o zabezpieczaniu umierala po 3-5 odpowiedziach - czy to mozliwe ze to zasluga tylko charyzmatycznego wiedzmina? wiedzmin - stary dorosnij, bo to ze olewamy cie tutaj i nie budzisz nie tylko szacunku ale nawet litosci to pryszcz - najedz tak pracodawcy, dziekanowi, dresom na ulicy - i bedziesz mial prawdziwe a nie wirtualne problemy... a jak chcesz zabezpieczac - ksiazka do assemblera, "symfonia C++", specyfikacja standardu CD i mozesz zaczynac pisac program, jak cie sie uda to nawet bym go od ciebie kupil :-) howgh |
Cytat:
Z PRZYKROŚCIĄ MUSZĘ STWIERDZIĆ, IŻ GDY SIĘ PRZEGRYWA PŁYTY INNYCH AUTORÓW, TO WSZYSTKO JEST OK. NATOMIAST, GDY JUŻ COŚ WYPOCISZ, TO SZUKASZ ZABEZPIECZENIE. NIE ŁADNIE!!!! |
nikita ja wiem ze bylo jakby poszukal to nawet by znalazl pare konkretnych linkow ale on chce zeby mu na maila najlepiej wyslac i jeszcze z instrukcja krok po kroku
a co do kopiowania 30-sto godzinnego to jesli byloby to tego warte to zawsze znajdzie sie ktos to zostawi kompa na dzien wlaczonego i to z wkoncu rozgryzie a jezeli jeden rozwali taka plyte to w ciagu doby bedzie ja mial co drugi wiekszy dealer a po dwoch dniach np ja :) wiec daj sobie spokoj z lepiej zatroszcz sie o sponsora do produkcji a nie o zabezpieczanie |
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet |
Cytat:
2)Co do zabezpieczen to jest pare,ktorymi jak zabezpieczysz plyte, to kopiowanie moze trwac ok 30 godzin(a nie wiem czy komus by sie chcialo kopiowac tak zabezpieczona plyte bo mi nie) 3)A dostepie do informacji i o tym, czy ktos jest kumaty, czy niekumaty to niechce mi sie pisac. |
Cytat:
"wy!, WY! jestescie jak SB, ograniczacie umysły narodów! PrEcZ Z cEnZuRą! boicie się mnie, tak, boicie się mnie, bo obale was i wasze rządy, skopiuje KAŻDĄ WASZĄ PŁYTĘ ! ! !" wiedzmin: czy ty czasem nie popadasz w obłęd? przejdź się, herbatki sobie zrób... jutro też jest dzień, |
temat sie zmienil , poniewaz nie chodzi juz o zabezpieczenie plyty, tylko o wolnosci dostepu do informacji, ten dostep cale forum chce bardzo ograniczyc, boicie sie ze ktos stworzy plyte ktorej nie bedziecie mogli przegrac
to ze nie dacie informacji to wiem, bo jak mozna dac cos czego sie nie ma ??? ;-) tak wiec to chyba ty jestes niekumaty, poniewaz nie zrozumiales sensu mojej wypowiedzi |
heheh wlasnie sobie cos uswiadomilem ze dysponuje najlepszym zabezpieczeniem na swiecie :)
niestety dziala tylko w przypadku postow :) (kurde co ja plote na szczescie a nie niestety) wystarczy ze a) zaloze klodke i nikt nie dopisze nic do postu :) - a nadal jest read-only ;) b) usune - i wtedy to nikt go juz nie odczyta lol wiedzmin nie wypowiadalem sie wczesniej i tylko przygladalem ale coz musze to powiedziec ty chyba jestes jakis niekumaty sam stwierdziles ze juz na samym poczatku zmienil sie watek ale nic nie zrozumiales NIKT ti nic ci nie powie o zabezpieczaniu audio bo - wiekszosc nie zna mozliwosci "dobrego" zabezpieczenia plyty AUDIO - ci co znaja nie chca ci powiedziec bo nie bardzo wierza w ta twoja wlasna tworczosc (jak nagram sobie jakas skladanke z mp3 to tez moja tworczosc :)) lub nie maja ochoty podawac ci jak na dloni tych sposobow - a tak w ogole to zachowales sie po chamsku od razu najezdzajac na nas i teraz juz na pewno nikt ci nie pomoze - a znasz ty wyszukiwarki i ich funkcje wskocz se na gogle czy inne yahoo i wpisz protection i szukaj jak ci zalezy to znajdziesz bgn :) |
Sluchaj. Czy nie rozumiesz, ze nikt ci nie chce udzielic informacji. Domowym sposobem mozna zabezpieczyc plyte audio w sposob taki, ze b.trudno jest plyte skopiowac ( a mam tez jedna taka zabezpieczone przez siebie - ktorej do tej pory nie udalo mi sie zgrac ). Forum jest dla wszystkich, ale:
-zadales pytanie - dostales do zrozumienia, ze nikt ci nie chce udzielic odpowiedzi - do albo z nami zostan, czytaj i ucz sie, albo idz gdzie indziej, Nikt cie nie zapraszal - to nie sadz, ze ktos ci bedzie wskazywal, gdzie masz szukac informacji ( zreszta, pare informacji dostales, ale nie bardzo widac, ze potrafisz je wykorzystac) PS. Do MAJONEZA - zabezpieczania jest tak sama naganna forma jak podawanie crakow i seriali - to proponuje klode na ten post LUDZIE co ja robie wycofuje sie, kloda to jeszcze bardziej naganne niz zabezpieczenie |
Nie chodzi mi o lapanie za slowka tylko o sens wypowiedzi , ktory calkowocie sie zmienia, jesli uzyje sie zlego, nieodpowiadajacego wyracu.
A co do zabezpieczen, to pytanie na poczatku brzmialo: jak zabezpieczyc plyte przed przegraniem i przekonwertowaniem na mp3, chydzilo mi tylko o to !!! Wiem ze najdzie sie sposob zeby w koncu ta plyte skopiowac (chocby przez wieze - sam tak kopiowalem kasety na mp3 ;-)) Chociale uzyskac prostaodpowiedz na proste pytanie, a wy mi piszecie o ideologi, i o tym jak zlamiecie zabezpieczenia nagrabej przez mnie plyty. Dyskusja prawie na samym poczatku stracila sens. Jesli prawda jest to tc napisaliscie i lubicie sie dzielic informacjami, ale nie zlamiecie zasad panujacych na ty forum ;-) to moze podacie linka do innego, na ktorym zajmuja sie zabezpieczaniem |
Cytat:
co do rozwijania sie dalej to caly czas to robie a info nie podam ci bo nie dokonczylem zabawy z tymi programami i innymi - jak skoncze to wtedy pomysle. po prostu majac na glowie piracenie, komorki i komputery u znajomych oraz studia i troche problemow nie mam na wszystko czasu (szczegolnie odpowiadac na posty ktorymi moge narazic sie uzytkownikom tego forum i marnujac czas na odpowiadanie na takie posty) czy mialbym problemy z przegraniem - nie, zadnych - nie widzialem plyty ktorej nie da sie przegrac tylko nie kce mi sie tracic czasu na szukanie na niej sposobu (zaczynam chyba gadac jak macrvision - pojde lepiej spas i zobacze jak do jutro rozwinie sie watek) czyty twoja plyta trafi do mnie - szczerze watpie (rzadko kupuje od ludzi z netu) Nikita_Bennet |
Sorry, wpisało mi się jeszcze raz to samo :(
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:16. |