![]() |
Może tak...
O co Ci tak na prawdę chodzi? W tym momencie zamiast zastanawiać się nad logicznym sensem takiego zabezpieczenia, siedzisz i próbujesz łapać za język osoby, które w ten czy inny sposób próbują/próbowały Cię to tego zniechęcić. Fakt faktem, że zajmujemy się łamaniem zabezpieczeń, a nie ich tworzeniem i to tutaj STANOWI PRAWO. Paradoksalnie, NIE ZŁAMANE PRAWO. Zamiast brnąć niepotrzebnie pod prąd zastanów się nad jednym: O.K. Zabezpieczysz w końcu jakimś sposobem. A teraz dzieje się tak... Facet nie zripuje tego na dysk, to próbuje sklonować i przeważnie się to udaje. A jeśli nie, to CD do wieży, jeśli trylko będzie chodził, następnie kabelek do karty muzycznej w kompie, programik np. Gold Wave i nagrywa muzykę na dysk. I po Twoim zabezpieczeniu. Chłopie, nie chodzi mi tu o jakieś czepianie się wyrazów, zwrotów, zdań, itd. Po prostu podważam SENS takiego zabezpieczania. KAŻDY znajdzie na niego sposób. Myślisz że jesteś z Macrovision? Pozdrawiam |
Cytat:
wiesz, jest jakas IDEA, jak w Gwiezdych Wojnach ;D |
proponuje sprawdzic w slowniku jezyka polskiego znaczenie slowa [bynajmniej]
tzn. wg ciebie lepiej stac w miejscu i nie rozwijac sie dalej, (chydzi mi o lamanie zabezpieczen) niz udostepnic osobie trzeciej wiedze, dzieki ktorej mialbys problemy z przegraniem jej plyty ??? chociaz watpie czy moja plyta trafi kiedykolwiek w twoje rece |
Cytat:
pdrwm Nikita_Bennet |
jezeli juz o piractwie mowa, to chyba 99% ludzi ma na wlasnych dyskach mp3, wcale nie chce tego ograniczac by jest to wszystkim na reke nie liczac wydawcow i wykonawcow ;-)
chce nauczyc sie zabezpieczac moje plyty, a w jakim celu to juz moja sprawa, jezeli tak popieracie wolny dostep do utworow to sami siebie oszujujecie broniac dostepu do informacji po co to forum skoro nie chcecie sie nimi dzielic ??? jak na moj gust (moge sie mylic) to chcecie informacje tylko dostawac, nie udzielajac ich innym co jest calkiem bez sensu |
Cytat:
Cytat:
a tak wogle to poprzegladaj troche postow i odwiedz pare adresow - jaka ostatnio bawilem sie jednym progsem do zabezpieczania audio to ziomek powiedzial ze przez dzwiekowke mu poszlo ale nie inaczej. teraz musze tylko dojsc jak taka plytke z powrotem zripowac (bo sklonowac siejakos daje) pzdrwm Nikita_Bennet |
-Sid-The-Rat=>
zgadzam sie z Toba w 150% :) zgodzilbym sie w nawet i w 200% ale ... nie gram w tym czasie w queya tylko unreala heh |
Cytat:
bylo tu kilku sciemniaczy ktorzy chca uniknac kopiowania DivX'ow rozprowadzanych na gieldach (zeby nie dalo sie wymieniac) - a ja takich ludzi nie znosze poza tym po co chcesz zabezpieczac plyty? sam pewnie tez kopiujesz cudza muzyke (jezeli myslisz ze nie - ile masz mp3 sciagnietych z netu? - to tez piractwo) dlaczego chcesz innych pozbawic tej mozliwosci? poza tym, bedzie to chyba finalny argument - i tak nie dasz rady, zeby ktos taki jak ja czy ten biedak ktory walczyl z Cactusem nie przegral tego grajac w miedzyczasie w Q3 poza tym - obrazasz nas mowiac ze nie mamy pojecia - my nie mamy checi sie nim dzielic z nikim |
Cytat:
|
Cytat:
cala, k*rwa, dzisiajsza noc lamalem Cactus Data Shield z 4 audio cd, rano sie budze i widze topic na forum "jak zabezpieczyc audio cd" i az mnie skreca... |
do gieldy mam daleko i nie sprzedaje swoich plytek, ale skoro nikt tu nie ma pojecia na ten temat to to po co intnieje to forum ???
chodzi chyba o to zeby zadawac pytanie i uzyskiwac na nie odpowiedzi, a jak sie to czesto zdaza wywiazuje sie tu tylko bezsensowna wymiana zlosliwosci |
zadajesz niewlsciwe pytania
na niewlasciwym forum jestes zlosliwy nikt ci tu nie pomoze tak samo jak kolesiowi co chcial nilby 'muze na imprezy', 'wlasne filmy' itp sciemy... za czesto sie takich kolesi na gieldach spotyka |
odpowiedz chociaz gramatycznie sluszna nie wnosi nic nowego do watku...
|
Cytat:
no to powinienies plytki za FREE rozdawc w ramach promocji pod gielda, wysylac na strony o mp3 ktore promuja nowych wykonawcow, rozdawc nam linki do twoich utworow. Jesli nie chcesz tego robic - to pracuj sam, ja ci nie podpowiem, bo coz............znamy sie tylko z widzenia |
Po prostu jak wyżej. Było już parę postów na ten temat, był nawet jakiś DJ, który nie chciał udostępnić swojej własnej (podobno) muzy innym "kolegom", ale jak się dowiedział, że nawet jak mu się uda zabezpieczyć, to prawdopodobnie więksość sprzętu (przynajmniej starszego) mu tego nie zechce odczytać, to przeprosił i zrezygnował. :)
Pozdro |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:02. |