![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2003
![]() |
Jaka nagrywarke polecacie?
temat co prawda byl zaledwie kilka postow nizej ale uzytkownik mial zupelnie inne wymagania co do przyszlej nagrywarki niz ja.
Powiem Wam ze juz mam mętlik w glowie od tych wszystkich testow i porownan nagrywarek na cdrinfo.pl i nie wiem na ktora sie zdecydowac, najlepiej jak ktos w praktyce juz wyprobowal ktoras z nich i moze ja mi polecic, chcialbym zeby taka przyszla nagrywarka mogla: - zapisywac i odczytywac plyty 90 i 99 min - predkosc nie musi byc super szybka, ale niech bedzie przyzwoita - tygodniowo okolo 10 plyt bede wypalal - kosztowala do 400 zl - posiadala mozliwosc lamania wazniejszych i czesciej uzywanych przez producentowzabezpieczen. wybralem sobie "AOpen CRW5232" ale ta z koleji jest fatalna jesli chodzi o jakosc nagrywanych plyt audio a chcialbym zeby plyty audio tez w dobrej kopi nagrywala dzieki z gory za porady |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Na podstawie tego co do tej pory napisano na forum i w serwisie, mozna bez problemu dobrac cos odpowiedniego.
Kazde narzucone rozwiazanie jest bledne. Radze samemu przeanalizowac informacje. |
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() |
Mam LiteOn'a LTR-52327S od lipca 2003 i nie narzekam 8)
|
|
|
|
|
#4 |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Zapewne znajdą się tacy, którzy się ze mną niezgodzą, ale ja nie polecam AOpena. Kolega z pokoju w akademiku ma tą nagrę i co chwilę narzeka. I to nie bezpodstawnie. Kończy się na tym, że co jakiś czas nagrywa na moim starym Plexie 16x
|
|
#5 |
|
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Na twoim miejscu dużo bym nie kombinował bo przekombinujesz. Bierz Litka 52327S, zapewne będziesz zadowolony.
|
|
#6 |
|
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
ja bym na twoim miejscu tylko z tych 2 firm wybieral: lg lub liteona, a decyzje zostawiam tobie, na obu sie nie zawiedziesz
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.12.2003
![]() |
dzieki panowie za porady, zdecydowalem sie na tego LiteOn'a LTR-52327S, juz zamowilem w sklepie internetowym
|
|
|
![]() |
|
|