![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2002
![]() |
![]()
czesc
Postanowilem skopiować pewną płytkę i po przepuszczeniu jej przez ClonyXXL 2006 okazało się ze jest zabezpieczona błedznymi sektorami. Postanowiłem sprawdzić jak Misiek opisał tę sytuacje w poradniku odnosnie przegrywania zabezpieczonych płyt i ujrzałem okienko programu CloneCD z odpowiedznimi opcjami. Niestety w moim zarejestrowanym CloneCD 4019 za diabła nie moge znaleźć GDZIE te opcje są. Proces nagrywania jest tam tak uproszczony ze nic nie mozna ustawic. Aha -moja spawara to Liteon x32 Za sugestie bedzie wdzięczny TheDyzma@go2.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Re: Przepis na ustawienie CloneCD wg Miska4
Prawy przycisk na prowilem i tam powino być edytuj albo ustawienia. Inne opcje sa nad ikonka nagrywarki też prawym przyciskiem mychy.
#3 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Te opcje są do ustawienia w profilach, które wybierasz przed rozpoczęciem nagrywania (tj. Game CD, Multimedia Audio CD, Audio CDD, Data CD). Klikasz na profilu RMB i "Edycja...". Klikając właściwości nagrywarki też znajdziesz różne opcje.
BTW to nie jest wcale uproszczenie CloneCD! To jest bardziej skomplikowane niż poprzednie wersje.
Jeżeli mój post Ci pomógł - nie zapomnij o reputacji, przynajmniej będę wiedział, że ktoś czyta moje wypociny i nie produkuję się tu na próżno. Ostatnio zmieniany przez ZiP : 25.07.2002 o godz. 12:21 |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.07.2002
![]() |
ODP
wielie dzieki ! teraz juz wszystko jasne.
.. bo ja chyba to taki gupi jezdem ... Pozdrowienia 4ALL |
![]() |
![]() |
|
|