![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
LGik jest cool
Co Wy chcecie od LG ?!?
LG jest cool, mam 8080B i nagrywa bez zarzutu, a Ci co mowia, ze to g..wno to niech uzasadnia i podadza choc 1 dobry powod :-P Ile tysiecy plyt moj LGik wypalil, tego juz nie pamietam :-) Pozdrawiam Condi |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.01.2001
![]() |
ja tez uwazam, ze lg jest spoko, miedzy innymi rewelacyjna gwarancja, nie psuje plyt, od czasu do czasu nagrywa lepiej niz plextor (kiedys w mediamarkt kupilem plyty, na 4 ani jedna sie nie nagrala, a pozostale 6 na lg bez problemow)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
Dzieki za wsparcie :-)
Masz stuprocentowa racje :-) Pozdrawiam Condi |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
6
"przygadywał kocioł garnkowi" załóżcie kółko LGkowskich djeów ![]() Proponuję nie popadać w samouwielbienię nie muszę przytaczać żadnych argumentów ...te zostały przytoczone kilkanascie dni wcześniej Ja nie twierdzę że to totalny paść bo nie ma idealnej nagrywarki ... no chyba że RICOH ![]() to ma mały bufor , jak na 8x i brak RAWu Może nie natknąłeś siena jakąśpoważną grę / program wtedy przejrzysz na oczy bez obrazy ale nie jarajcie siejak dzieci pozdro 6
#5 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
ja jednak chcialbym posluchac kilku argumentow, dlaczego lg to shit. Przyznaje nie mam lg, ale mialem i naprawde uwazam ja za swietna nagrywarke. Fakt jedyna wada jaka znalazlem to brak dao-raw, ale przy ogromnej ilosci zalet, mozna przezyc, szczegolnie jesli ktos nie potrzebuje nagrywarki tylko i wylacznie do piracenia, a jakies zalety? prosze bardzo: oveburning - zaden problem, (nie tylko ricoh to potrafi) nagrywanie plyt 90 min? tez bez problemu nagrywanie plyt 99 min? rowniez bez klopotow cena gwarancja itp. itd. a klubik dj to ................. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
![]() |
poczytaj sobie posty wcześniej zamieszczane co mam powycinać i Ci pokazać że nie ma się czym jarać
i nie porównujmy ricoha do lg no panowie - jak będziesz miał ricoha (lub masz ) to się dopiero bedziesz jarał że nie masz lg w ten sposób.. Nie poprawiaj mnie proszę w słowach bo nie jestem w szkole - dziecinada a przysłowie miało swój kontext może rożny od oryginału ale swoiście prawdziwy jeśli dobrze zinterpretujesz ... Gwarancje już ktoś skwitował że dopóki z niej nie skorzystasz to sie cieszysz a kłopoty sie zaczna jak siezrypie nawet i na gwarancji....
#8 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.02.2001
![]() |
Hehe, no każdy chwali to co lubi
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Cytat:
Cierpisz na jakąś manię niższości, czy coś w tym stylu ? Ni z gruchy, ni z pietruchy walisz takiego posta. Ale niech ci będzie... LG jest dobry napędem (moment - nie krzyczcie ![]() To rzeczywiście do tego celu jest świetny. Co do serwisu LG - to temat jest nierówny. I tak np. w Szczecinie ten serwis jest totalnie do du..py (przynajmniej tak było jakiś czas temu) - gdzie indziej być może jest cool - nowy(tzn. inny) sprzęt za stary zepsuty, itp. Chciałbyś żeby ktoś podał choć jeden powód dla którego ta nagrywarka jest do .... - brak DAO-RAW - wystarczy ? I DLA MNIE ona jest do du..py (wulgarnie mówiąc) - tak więc jak widzisz jest to kwestia tylko i wyłącznie tego do czego wykorzystujesz sprzęt. Wydaje mi się że to wszystko co miałem do powiedzenia. Uważam ten temat za bezsensowny - wykłócanie się czyj napęd jest lepszy. Jeżeli macie taką potrzebę, to napiszcie e-maila do admina żeby stworzył osobny dział "fanclub LG, Ricoh, Plex" itp. pozdrawiam wszystkich Lgkowców, Ricohowców, Plexowców i innych których nie wymieniłem.
martinez\nGG #755669 |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Forumator
![]() |
AVE Martinez ;-)
tak masz 100% rację nie ma o co sie kłócić Każdy powinien chwalić to co ma byle nie za głośno bo można różne rzeczy wykrakać.... ![]() Dlatego proponuję ugodę i hasło : "Niech nagrywarki nas nie poróżnią bo i tak się spalą, albowiem piachem są i do piachu pójdą" Pozdrowienia róznież dla wszystkich nagrywarek tego świata i tych marsjańskich również.
#11 |
Gość
|
THE END OF WAR
Spoko spoko...każdy żyd swój towar chwali
![]() a tak na poważnie to nie ma się o co kłucić - niektórzy mają 1x ;-) ![]() ![]() PS. ![]() ![]() LG COOL ![]() Ricoh COOL ![]() Plextor COOL ![]() and other :-) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Condi PS2. The end of war ![]() |
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
![]() |
no coz czasami takie posty musza sie pojawic,
taka jest kolej rzeczy, a najlepiej powiedzial Beerman, "kazdy chwali to co lubi", przeciez o gustach sie nie rozmawia, a co do gwarancji to uwazam, ze jest spoko, poniewaz przede wszystkim omija posrednikow (sklepy, z ktorymi mam serdecznie dosc klotnii, szczegolnie taki jeden na Piotrkowskiej 7x, niech im ziemia lekka bedzie), ale jak popsul mi sie lg, to od razu zamienili na nowke, koncze bo mi etanol w zylach daje o sobie znac (cos bardzo modny, ostatnio jest motyw, ze kazdy jest pijany, proponuje licytacje na odczyty z alkomatu ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
No i patrzcie ludziska: mnie tez od Martineza sie dostalo
![]() ![]() POZDRO
#14 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 17.04.2001
![]() |
Zorro - z tym "...mnie tez od Martineza sie dostalo ..." to trochę przesadziłeś
![]() "...wchodzi jakis gostek na Fun Club LG i pisze ze to kupa g**na a Teac jest cool..." - ale jaka dyskusja by się wtedy rozwiązała (niekoniecznie kultularna ![]() ![]() Tylko że serwer rzeczywiście musiałby być wielki jak szafa, żeby to wszystko pomieścić .... ![]() pozdrawiam przyszłych fanów
martinez\nGG #755669 |
![]() |
![]() |
#15 |
Gość
|
LGik jest cool. Czyżby
Miałem LG 8080B i w przypadku trybu RAW jest z nim kiepskawo. Dlatego też sprzdałem go za parę złotych, zanim skończyłaby się gwarancja.
Do MP3 i innych takich to może on i jest cool |
![]() |
|
|