![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Kupilem sobie kiedys CDROM LG 32x i musialem go oddac po miesiacu uzytkowania. Na szczescie kupilem u znajomego w sklepie - doplacilem i dostalem Hitachi ktory posluzyl mi 2 lata. Teraz mam Teaca 40x ok roku i sluzy jak zaden inny.
Co do nagrywarek to roznie z nimi bywa :-) Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 21.03.2001
![]() |
LG cool
![]() zeby tu nikomu nie ublizac (sam mam philipsa) jak sie porowna philipsa 3610 do LG , to nie dziwne ze ktos mowi ze jest kool |
![]() |
![]() |
#18 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#19 |
Bywalec
Data rejestracji: 06.02.2001
![]() |
Wiecie co, temat jest nieaktualny z jednego powodu - ceny. Najcześciej wybierając produkt markowy i sprawdzony jesteśmy zmuszeni do wyłożenia często wielkrotności ceny sprzętu, powiedzmy, klasy B. Tak samo było jeszcze niedawno z nagrywarkami. Sam pamiętam niedawną przepaść pomiędzy Plextorami a np. LG. Ale panowie, za 850 zeta możecie mieć chyba jedną z najlepszych (o ile nie najlepszą) i najszybszą (x16) nagrywarę na rynku z Burnproofem , DAO-RAW idealnym odczytem CD , itd. Mowa oczywiście o Teacu x16 (polecam test w w serwisie). Tutaj roznica pomiedzy LG jest naprawde nieznaczna i jak dla mnie wybór jest oczywisty. To nie jest wybór cenowy pomiędzy Mercedesem a Polonezem , to kwestia 200 złotych, których nikomu myślącemu sensownie o nagrywarce nie powinno zabraknąć. Sam dlatego wybrałem 1,5 roku temu Plextora który mi do dziś służy jak nowy. A szczerze mówiąc mógłby się zepsuć, bo byłaby okazja do zakupu jakiejś 16-tki albo 20-tki , ale jest kurde uparty i się nie poddaje skubaniec
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Gość
|
Cytat:
Na poczatku niszczyla mi plyty ale znalazlem na po sposob. Tak wiec moge z czystym sumieniem powiedziec ze za te pieniadze oplacalo sie ja kupic... Pozdrawiam Tookie |
|
![]() |
|
|