![]() |
Ja polecam TEAC CD-540E.
Wiem, że kosztuje sporo, ale naprawdę warto: 1. Cichy 2. Stosunkowo szybki 3. TRWAŁY!!! - mam już chyba ponad dwa lata (lub coś koło tego), mieszam CD-kami bardzo często i chodzi tak jak w dniu zakupu. Podsumowując - sporo kosztuje, ale inwestycja na lata :cool: |
Tylko nie Samsunga to syf. A nie zastanawiałeś się nad Teac 40x każdy go wychwala coś musi w tym być. Ja mam LG48 i jak dotąd nie narzekam tylko brak UDMA33.
|
Weź Asus'a - troszkę droższy, ale solidny sprzęt.
Jeżeli chodzi o Samsung'a to nigdy nie miałem zaufania do napędów tej firmy. Co do LiteOn'a to nic Ci nie powiem bo nigdy jeszcze nie miałem styczności z tymi cd'kami. |
jaki cd-rom ?
witam
mam pytanie odnosnie cd-romu. przez jakis czas posiadalem LG 52x, lecz po wlasnych obserwacjach (oraz opini innych) doszedlem do wniosku ze trzeba zmienic na cos lepszego (nie stabilna praca). zastanawialem sie nad trzema propozycjami: 1) LiteOn 52x 2) Samsung 52x 3) Asus 52x Wczoraj wymienilem na LiteOn (duzo dobrych opini na temat tego cd) Kiedy odpalilem kompa z nowym CD'kiem okazalo sie ze chodzi glosniej od LG (buczy) ale w przeciwienstwie do LG jest stabilny i nie powoduje zwisiu kompa (przy LG zwisy trwaly ok 5-7sek). teraz juz naprawde nie wiem co wybrac. wiem ze Cd'eki nie sa drogie. chodzi mi oto zeby byl stabilny i cichy, dlatego zwracam sie do Was SPECOW z wielka prosba o pomoc. Z gory dziekuje oraz pozdrawiam [Novy] |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:44. |