![]() |
Oglądałem! Very Gites:-D
LG RULEZZZZZ!!!:P |
no dobra, macie posmak tego testu - wygl±da na to że skoncze go dopiero za tydzien - link bedzie aktywny tylko do 13:30 dzisiaj, wiec jak chcecie cos powiedziec to patrzcie szybko... www.sobal.prv.pl/2/1.htm - jest troche bledow i literowek, ale na to nie zwracajcie uwagi
|
... ja mam narzeczoną LG, jest bardzo dobra :* :* :*
|
Tylko nikomu nie mów!
Kupiłem na Stadionie 10-lecia! (obecnie Bazar Europa:-D ) |
Cytat:
Nagrywarka LG 32x Radio w samochodzie Goldstar (LG to Lucky-Goldstar) stary odtwarzacz CD - Goldstar niesety koszulki nie mam a szkoda... skad ja wziales? |
Ilość załączników: 1
Jestem delikatny:P
A Sony jest naprawdę bardzo czuły na wszelkie zanieczyszczenia, wstrząsy itp... |
Cytat:
Potwierdzam NIGDY nie miałem problemów z LG! |
LG - GÓRĄ:-D
Mam DVD - LG Nagrywarkę - LG Monitor - LG Breloczek do kluczyków - LG Koszulkę z logo - LG i wszystko działa:-D chodziło mi rzeczywiście o DMA a nie UDMA sorry! Nigdy SONY - dziadostwo jest tak delkiatne, że strach się do tego dotykać! 3x wymieniałem u sąsiada zanim trafił dobry egzemplarz! |
Ostatnio zamieniłem Toshibę 1612 na LG i wcale nie żałuję.
1) LG - większa prędkość zrzutu DVD na HDD 2) Toshiba zatrzymywała się podczas odczytu płyt i przy oglądaniu filmów pojawiały się stopklatki (z tego co wiem kilka osób miało ten sam problem z Toshibą) Polecałbym natomiast DVD Sony :) |
SVHS - tu (chyba) standard zapisu na TASMIE magnetycznej a nie na plycie... a moze potrzebujesz magnetowid? :)
Yahol - mylisz DMA z UDMA - brzmia podobnie a to jednak nie to samo, naturalnie moge u siebie (plyta ASUS P4T) wlaczyc DMA dla DVD LG16x, bo niby czemu nie, jednak tryb transferu to ciagle PIO-4 a nie UDMA 4... |
Yahol - mój CD-ROM LG 40x CRD-8400B (kupiony w komisie, a mam go ze 3 lata chyba, to ile on ma na serio :) ), rozwalił 3 płyty i jedną "zmielił" na drobny mak. I DZIAŁA! Jest nie do zdarcia, aha, 2 płyty wyszły od niego pęknięte, znaczy nie połamane, tylko małe pęknięcie - nie ryzykuje połamania :). Jednak czegokolwiek LG nie polecam - nooooo, może poza nagrywarką 16x/10x/40x - jak już ktoś się upiera.
|
a jak jest z obsługą formatów np.SVHS, a może to już nie te czasy kiedy brak było obsługi niktórych formatów.
|
[QUOTE]Sopel2 napisa***322;(a)
[B]Nawet nie wiecie, jak to śmiesznie brzmi "wybuchła przy instalacji" Dobra: korekta - rozsypała sie w drobny mak! Teraz dobrze? Nie kupuj u piratów - nie będziesz miał takich niespodzianek! Na plus mogę tylko zapisać to, że napęd wyszedł z tego bez szwanku! I co? Ten się śmieje ostatni - kto ma spózniony refleks :-D :P |
Nawet nie wiecie, jak to śmiesznie brzmi "wybuchła przy instalacji" Jak gdyby to było całkiem naturalne i normalne:-D :-D :-D Uśmiałem się jak nigdy ;) Ja mam cdrom LG od 3 lat i chodzi nieźle, ale nic tam nie wybucha ! :)
|
Kurczę, aż sprawdziłem, na płycie VIA, po zainstalowaniu 1-4, chodzi w DMA!, jest cichy!, pracuje w trudnych warunkach, kurz - temperatura (nie wyłączam kompa od 23 dni), nie wibruje - jest zamocowany na 3 wkrętach!, zrzuca idealnie!, audio - bez zarzutu, zniszczył tylko jedną płytę -Heroes3, wybuchła przy instalacji. Ma nieco luzu na tacce, ale bardzo go lubię i nie zamienię na nic innego! Pracuje jako SS, SM jest CDRW LG! Reszta to jak wyżej, aż taki fachman to ja nie jestem:-D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:01. |