Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Jaki DVD Rom kupic? (https://forum.cdrinfo.pl/f2/jaki-dvd-rom-kupic-9122/)

artura2 26.07.2002 13:38

Pomijając to całe zamieszanie może faktycznie zle przeczytałem SVHS, a co do pytania jakie DVD kupicć wyjaśniałem dlaczego uważam Samsunga za OK. A jescze powiem ze mimo iz posiadałem LGx52 (które ma tendencje do rozwalki płytek) przez dwa lata mi nie "wybuchła" (apropo wcześniejszych postów) ani jedna płytka. Wiem poprostu że LG ma zła renome jesli o to własnie chodzi aczkolwiek to poza tematem DVD.;p

turtles 26.07.2002 23:37

to qrde jaki mam dvd rom kupic ??
w tych testach wypada najlepiej Sony DDU1621 a na forum wszyscy polecaja Toshiba SD-M1612. ???

-Sid-The-Rat=> 26.07.2002 23:46

Cytat:

dARIO! napisa***322;(a)

- nie nagrałem 0,5 mln. płytek - tylko wyjąłem z pudełka :) kto tu czyta dokładnie ;p

no wychodzi na to ze np. JA :)

a mam w zwiazku z tym jeszcze jedno pytanie - 0.5 mln to duzo, nawet bardzo duzo - co robiles ze to cie spotkalo? czyzby poligrafia? tlocznia? gielda? stadion? bardzo jestem ciekawy

dARIO! 27.07.2002 11:26

Cytat:

turtles napisa***322;(a)
to qrde jaki mam dvd rom kupic ??
w tych testach wypada najlepiej Sony DDU1621 a na forum wszyscy polecaja Toshiba SD-M1612. ???

Od początku polecałem Ci SONY
Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)a mam w zwiazku z tym jeszcze jedno pytanie - 0.5 mln to duzo, nawet bardzo duzo - co robiles ze to cie spotkalo? czyzby poligrafia? tlocznia? gielda? stadion? bardzo jestem ciekawy [/B]
Dlaczego? Po pierwsze napisałem pewnie z 0,5 mln - co dosłownie miało oznaczac, że bardzo dużo bo przecież nikt tego nie liczy. Po drugie chodzi o wyjmowanie z pudełka, czyli niektóre płyty po kilkadziesiąt razy tam i zpowrotem. Po trzecie to już z dziesięć lat jak wyciągam płyty z pudełek :)
Pozdrawiam;p

-Sid-The-Rat=> 27.07.2002 12:43

i stala sie swiatlosc...

dzieki d'Ario!

woitas 29.07.2002 13:14

Cytat:

ZiP napisa***322;(a)
Toshiba jest the best. Najlepiej ze wszystkich potrafi robić obrazy dysków, kopiować zabezpieczenia, odtwarzać - robi wszystko, tylko nagrywać nie potrafi. LG to jedna wielka pomyłka - jeśli kupisz LG, to pożałujesz.
testowalem oba i zgadza sie. toshiba to w tej chwili najlepszy naped. po wgraniu nowego biosu poprawiono odczyt audio. lecz nadal ma problemy z plytkami o poj powyzej 700MB

woitas 29.07.2002 13:17

[QUOTE]Yahol napisa***322;(a)
[B]
Cytat:

Sopel2 napisa***322;(a)
Nawet nie wiecie, jak to śmiesznie brzmi "wybuchła przy instalacji"

Dobra: korekta - rozsypała sie w drobny mak! Teraz dobrze?
Nie kupuj u piratów - nie będziesz miał takich niespodzianek!
Na plus mogę tylko zapisać to, że napęd wyszedł z tego bez szwanku!

I co? Ten się śmieje ostatni - kto ma spózniony refleks
:-D :P

wiesz, trzeba patrzec na jakich plytkach ci gosciu nagrywa.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:51.