![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.01.2003
![]() |
CDR Linux
Witam
Jaki jest najlepszy program do nagrywania po Linuxa? , czy jest może Nero pod Linuxa? Pozdrawiam maczeta |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Witam
Tez sie ostatnio nad tym zastanawialem bo nosze sie z zamiarem zainstalowania linucha. Jakies rady / informacje Panowie i Panie ![]() ![]() Pozdrawiam
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#4 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
KOnCD - nie wiem czy najlepszy, ale nieźle działa i jest prosty
Pozdrawiam Pedros Ostatnio zmieniany przez Pedros : 29.01.2003 o godz. 21:21 |
![]() |
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie wiem czy najlepsze ale dobre sa xcdroast i eroaster.
A napewno xcdroast jest najbardziej popularnym programem. Wiekszosc go uzywa bo jest prosty i latwy w obsludze. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Cytat:
a ten program nie jest cały czas w fazie przygotowywyania i wogóle, nie jest to czasem jakaś beta? obsługuje wszystkie nagrywarki ? widziałem go i szczerze mówiąc mi się nie spodobał ![]()
lewap3@tlen.pl Ostatnio zmieniany przez +++LeWaP+++ : 29.01.2003 o godz. 17:01 |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Czy obsluguje wszystkie nagrywarki? Nie wiem ale napewno wszystkie najnowsze. Moja bez problemu. Naprawde jest to bardzo fajny programik. I chyba najlepszy na linuksa. A widzialem jak dotad 4 ![]() Bo mam je w mojej dystrybucji. A jakbys chcial cos wiecej sie dowiedziec to zawsze mozesz looknac na www.xcdroast.org Pedros masz moze link do tego programu co go podales? |
|
![]() |
![]() |
#8 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Nie mam linków niestety ale:
KOnCD i Xcdroast mam w swojej dystrybucji Lycorisa w postaci pakietów rpm. Nie będę tu zamieszczał bo pierwszy ma 1MB, a drugi 750 kB. Jeśli ktoś chciałby żeby mu przesłać to proszę o kontakt przez maila. 1. koncd-1.0rc2-44rl.i586.rpm 2. xcdroast-0.98alpha10-1.i386.rpm Jeszcze słyszałem o Gcombust, Gnometoaster - jako graficzne nakładki na "cdrecord" Ale ja tego nie wypróbowywałem ![]()
|
|