![]() |
gdzie wy kupujecie takie tanie plyty?? chyba nie w hipermarketach :)
u mnie w sklepiej z plytami (w ktorym sprzedaja praktycznie tylko plyty) verbatimy w slimach chodza po 15zl za 10szt |
datexy zielone będa dobre???
|
Cytat:
jedyne co w nich dobre to cena |
Cytat:
|
Tanie i dobre to Titanum i Supratec Movie.
Wkrotce beda bardzo dobre plyty CD - SPEED PREMIUM w cenie okolo 48 zl. szpindel Jezeli chodzi o wyzszy przedzial cenowy to polece cake (25 i 50) BlueDiamond Verbatima i swietne plytki DataLifePlus na SuperAzo pakowane po 12 w 6 podwojnych slimow. |
wie ktoś gdzie można w Łodzi dostać płytki Superatec Movie??? najlepiej jakaś hurtownia lub tani sklep:)
|
Cytat:
@Spock Zajrzyj na www.proline.com.pl (albo samo pl) - ja kupuję w ich sklepie we Wrocku, ale może wysyłkowo też coś mają i to bez zbyt wysokich kosztów przesyłki. |
Cytat:
|
A co powiedzie o plytkach BenQ ?
Ja kupilem ostatnio 50-pak i nie narzekam. Dalem za nie 35 zl (czyli 70 grz / szt). |
Cytat:
|
u mnie ostatnio jedna BenQ nie chciala nagrac sie szybciej niz 32X tzn program ja tak rozpoznal
|
Absolutny hit to płytki Verbatim Pastel (48x), z legendarnej wytwórni Taiyo Yuden. Wytwórnia ta robiła kiedyś płytki dla Philipsa (1,2,4,6x Professional) o jakości która prawdopodobnie nigdy już nie zostanie osiągnięta (zero błędów C1). Gorąco polecam, bo cena w sklepie i na giełdzie jest rewelacyjna, poniżej 90zł za szpindel 100szt.
|
zero c1? are you sure? :> scan plytki masz moze? :>
|
Cytat:
|
ufaj, ufaj i kontroluj - jak mawial Towarzysz Lenin ||
ale chyba przyznasz ze skoro naet plyty tloczone sypia bledami jak z rekawa to news o ich braku jest niesamowity :> |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:25. |