![]() |
[quote]misiek (02-12-2001 15:01):
Cytat:
zAUFAJ MI STYROPIAN! hEJ! ZJADLEM NA TYM ZĘBY |
Cytat:
POZDROWIENIA. i DAJCIE JUŻ SOBIE SPOKÓJ , BĘDIECIE ZADOWOLENI. POZA TYM FEURIO MA ŚWIETNY KONTAKT Z BAZACDDB I ŚWITNIE SIĘ JĄ W NIM INSTALUJE. W INNYCH PROGRAMACH SĄ CZASEM KŁOPOTY. POZDROWIENIA |
nero jest spoko, jak masz problemy z innym softem to mozesz uzywac go dalej.
co do predlosci to pal max, nie ma to znaczenia (tak jak zabobony, ze x2 czy x4 lub polowa predkosci nagrywary). pozdrawiam |
średni czas bezawaryjnej pracy urządzenia czyli cholerna statystyka :)
pisze to w dokumentacji np hdd cdków i wypałek też pozdro |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dzięki po raz kolejny za cenne uwagi . EAC juz mam i właśnie konfiguruje
po czym niezwłocznie przystąpię do testów. Pozdrowienia dla wszystkich lubiących dobrą muze ......zwłaszcza DM:) |
Cytat:
pozdro |
Heja!
Na początku muszę przyznać, że popieram zbiega12!!! ZAPISZ SIĘ!!! Co do nagrywania, to z mojej str. polecam maxymalnie połowę możliwości nagrywarki. Jak dasz na full, to wypalarka szybko się zużyję (duża moc lasera i te sprawy). Natomiast mała, powoduje, że spiralny rowek CD jest przepalany i mogą na nim powstać błędy (trzaski i te sprawy). Natomiast EAC ściągniesz ze str. CDRInfo (prawa strona na zielono) Trzym się!!! Miłego wypalaniaaaaaaaaaaaaaaa! |
1.Zmien Clona, bo pewnie numer mu sie przestal podobac
i robi ci ku-ku 2.zastosuj ustawienia o ktorych wyzej pisal Cana 3.wylacz ( dla pewnosci) kopiwanie w locie musi chodzic- bo nie ma najmniejszego powodu, zeby bylo inaczej |
No ten CLONEk cos nie bardzo przypadł mi do gustu:(( Kolejna płytka (naszczęscie CDRW ) i dalej to samo dwie pierwsze ścieżki cisza na ok 1min
a na normalnym odtważaczu nie czytelne. Płytkę zgrywałem TEAC 540E a wypalanie TEAC W58E więc chyba nie jest to wina sprzetu. Pozostane cyba przy nero z ktorym nie mialem problemow. Poprostu zasugerowalem sie wczesniejszymi opiniami na forum. Dzieki za odp. Zbieg tylko nie miałem do czynienia z EACem i nie wiem z kad to wziąść jak możesz to daj namiary na ten soft . NARA |
PS. Styropian ZAPISZ SIĘ.
|
Aby zachować jak najlepszą jakość zgrywamy EACem tracki na dysk w trybie "secure" i oczywiście z testem.
Jeśli trzeba wykonujemy korekcję przesunięcia DC Offset względem czytnika i nagrywarki. Później dodajemy tylko CD-TEXT no i palimy w Feurio lub Nero (0 sek. gap, DAO). No to wszystko jasne :-). Aha, jeszcze prędkość: jedni piszą że 4x, inni że nie więcej niż 8x, a ja wypalam 12x, chyba że na HS-CDRW 10x. Pozdrawiam |
Dzięki za wszystkie porady i wyjaśnienia napewno z nich skożystam.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:43. |