Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.05.2003, 16:57   #1
camfo
Wymiatacz

Data rejestracji: 08.12.2002
camfo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
W jakiś sposób pojawił mi się nowy napęd i teraz nero widzi go zamiast lite-on'a!!

witam,
tak jak w temacie - wszedłem sobie do Nero, a tu mi pisze aabym wybrał nagrywarkę!!i nie było tam mojego Lite-ON'a tylko jakis image recorder virtual device...wiem ze jest to nagrywarka obrazów ale skąd ona się tam wzięła - moze to dlatego, ze instalowałem FireBurner, ale go szybko odinstalowałemJak ustawić w nero aby znowu nagrywał mój Lite-on

najlepszy polski film - Dzień Świra!

I TY możesz pomóc:
www.pajacyk.pl
www.thehungersite.com
camfo jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.05.2003, 17:04   #2
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przy nagrywaniu zaznacz opcję "użyj wielu nagrywarek" , czy jakoś
tak, wtedy zanim nagrasz, Nero powienin zapytać, którego napędu chcesz użyć i powinieneś mieć do wyboru Image recorder i swoją nagrywarkę.

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.05.2003, 17:10   #3
camfo
Wymiatacz

Cytat:
zuk4u napisa***322;(a)
Przy nagrywaniu zaznacz opcję "użyj wielu nagrywarek" , czy jakoś
tak, wtedy zanim nagrasz, Nero powienin zapytać, którego napędu chcesz użyć i powinieneś mieć do wyboru Image recorder i swoją nagrywarkę.
no pyta, która uzyc nagrywarke i wlasnie tam nie znajduje mojego Lite-ON'a...

I TY możesz pomóc:
www.pajacyk.pl
www.thehungersite.com
Stary 20.05.2003, 17:12   #4
Gorzala
Guru

Data rejestracji: 22.02.2003
Gorzala zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A komputer przy starcie systemu ja wykrywa?
Gorzala jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.05.2003, 17:26   #5
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
A wczesniej twoj nero widzial ta nagrywarke? Bo mi to wyglada na niepasujacy serial do nero.
Stary 20.05.2003, 17:31   #6
camfo
Wymiatacz

Cytat:
Gorzalka napisa***322;(a)
A komputer przy starcie systemu ja wykrywa?
Niestety tak...jak ją usunąłem z menadżera urządzeń to po restarcie zaczął ładować jakieś sterowniki...

I TY możesz pomóc:
www.pajacyk.pl
www.thehungersite.com
Stary 20.05.2003, 17:32   #7
camfo
Wymiatacz

Cytat:
grzeniu napisa***322;(a)
A wczesniej twoj nero widzial ta nagrywarke? Bo mi to wyglada na niepasujacy serial do nero.
Wczesniej jej nie widział..objawy zaczęły się po tym jak odinstalowałem fireburner'a, bo mi się nie spodobał (uninstall przebiegł pomyślnie)

I TY możesz pomóc:
www.pajacyk.pl
www.thehungersite.com
Stary 20.05.2003, 17:53   #8
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
camfo napisa***322;(a)
Wczesniej jej nie widział..objawy zaczęły się po tym jak odinstalowałem fireburner'a, bo mi się nie spodobał (uninstall przebiegł pomyślnie)
No skoro wczesniej tez jej nie widzial to zmien ten serial na jakis normal czy oem, albo enterprice i powinien ja zobaczyc. Image recorder zawsze jest w nero widoczny, to nie jest zwiazane z fireburnerem.
Stary 20.05.2003, 17:54   #9
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
camfo napisa***322;(a)
Może spróbuj przeinstalować ASPI?
W ostateczności możesz przeinstalować system.

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.05.2003, 18:02   #10
camfo
Wymiatacz

Cytat:
grzeniu napisa***322;(a)
No skoro wczesniej tez jej nie widzial to zmien ten serial na jakis normal czy oem, albo enterprice i powinien ja zobaczyc. Image recorder zawsze jest w nero widoczny, to nie jest zwiazane z fireburnerem.
Chyba źle sie zrozumielismy...wczesniej nie widział tej nagrywarki obrazów, a widział mojego LITE-ON'A a teraz jest na odwrót...

I TY możesz pomóc:
www.pajacyk.pl
www.thehungersite.com
Stary 20.05.2003, 18:38   #11
Adier
Bywalec

Data rejestracji: 04.12.2002
Adier w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie jestem pewien, ale wpisanie innego serialu może pomóc. Spotkałem się z czymś podobnym. Jesli nie pomoże, to proponuję odinstalować NERO, a następnie zainstalować ponownie i wpisać inny serial.
Adier jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 20.05.2003, 19:54   #12
esem
OldBoy

Data rejestracji: 18.05.2002
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
camfo napisa***322;(a)
Chyba źle sie zrozumielismy...wczesniej nie widział tej nagrywarki obrazów, a widział mojego LITE-ON'A a teraz jest na odwrót...
Powinien (musi!) widzieć obie nagrywarki (ImageRecorder jest nagrywarką obrazów - wirtualną). Przeinstaluj NERO. 8)

Twoje uprawnienia: