![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.10.2005
![]() |
![]()
Witam
To moj pierwszy post na tym forum, jak mi sie spodoba to bede wiecej poscil ![]() Pytanie jak w temacie, chodzi o soft do palenia. Od poczatku "mania" mojego Liteona 32123S uzywalem Nero 5 bo dostalem go razem z palnikiem. Czy rodzaj softu jakim wypalam ma wplyw na jakosc tego co wypalilem i czy istnieja jakies alternatywy dla Nero ? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyrejestrowany
Data rejestracji: 10.07.2002
![]() |
alterantywy zawsze istnieja - Roxio WinOnCD (chyba jeszcze istnieje) i inne, poszukaj. Co do jakości - raczej nie
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 16.07.2005
![]() |
Dla mnie alternatywa jest Ashampoo Burning Studio 5, nie mam z nim żadnych kłopotów, interfejs jest przejrzysty, szczerze polecam
|
![]() |
![]() |
#4 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
Co to jest "mania" ?? Czy tak trudno uzyc slowa posiadania? Alternatywy... owszem sa, ale po co sie nimi zajmowac, skoro Nero dziala doskonale... Obecnie mam 6.6.0.16 i jestem bardzo zadowolony, zrezygnowalem nawet z Feurio! do nagrywania muzyki. Szkoda tylko, ze Nero nie wspiera Atrac3plus, no ale Nero nie ma nic wspolnego z Sony, wiec nie ma sie co dziwic ![]()
#5 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Monopol zawsze zle dziala. Nawet w nagrywaniu.
Testuje kazdy program do nagrywania, ktory mi wpadnie w rece ![]() Obecnie: ROXIO RecordNow. Ma zalety: maly, dobry, bezplatny. Po co uzywac kobyly (Nero) jak wystarczy taki. Albo programik ze stajni Ashampoo - rowniez bezplatny. 99% userow nie wykorzysta 90% mozliwosci Nero ![]() Do kopiowania to jednak CDRWin - bez konkurencji, +Alcohol (ale to tylko powyzej 18+) ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
#6 | |
laser nieskalibrowany
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
troszkę softów do wypalania znajdziemy tutaj...http://www.cdrinfo.pl/downloads/cdr-rest_of_soft
#8 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Jukebox Hero
Data rejestracji: 17.09.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kiedys (jeszcze przed nero) byl calkiem niezly program GEAR. Obecnie jest juz wersja chyba 7.0.
Osobiscie uzywam (oprocz Nero Express 5 i 6 (express bee ale przynajmniej mam legalne)) programiku BurnOnCD/DVD. Darmowy i bardzo fajny. Ma nawet UDF i wypalanie i tworzenie jednosesyjnych ISO i MDS oraz mastering DVD (z VIDEO_TS). Kuleje roche wypalanie muzyki (tylko wav) ale od czego jest rewelacyjny Burrrn!. Nero 4 bylo super, do piątki jakos sie przemoglem. Nero6 juz mi sie nie podobalo (pakiet bardzo i niepotrzebnie utył) a siódemke wole omijac z daleka. Uwazajcie na pismo enter. Kupilem majowy numer z InterVideo DiscMaker (calkiem fajny program). Niestety kilka funkcji nie dziala (np nagrywanie i tworzenie obrazow, mimo ze w pismie sa one dokladnie opisane wraz ze screenshotami!, u mnie sa niedostepne) a redakcja mnie zwyczajnie olala (niby to kontaktowali sie z producentem i tak sie juz pół roku kontaktują) , podobnie jak jeszcze paru innych uzytkownikow ktorzy mieli problem z rejestracja. A kiedys (ponad 10 lat temu .... ![]() Ostatnio zmieniany przez sobrus : 06.10.2005 o godz. 18:49 |
![]() |
![]() |
#10 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
PC Word Komputer - Roxio i Ashampoo - byly zamieszczone pelne bezplatne wersje, wymagana wylaczne rejestracja na stronie producenta.
Tak i skorzystalem i mam za friko ![]() Warto. Ps: kto pamieta jeszcze program To Go! do nagrywarek 2x ![]() Mam go (oryginal) jeszcze z dyskietka licencyjna (to byly zabezpieczenia ![]()
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
|
|