Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 14.12.2000, 01:31   #1
jakub
Gość

Jeszcze o Philipsie CDD 3610 ...

Witam wszystkich!
A wiec do rzeczy...
Tyle jest postow mowiacych, iz Philips CDD 3610 to nagrywarka nie nadajaca sie do niczego. A ja mam pytanie: Czy sa tu jacys ludzie z niej zadowoleni?

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 14.12.2000, 02:48   #2
obar1
Gość

6
z pewną dozę nieśmiałości muszę stwierdzić że mnie to spotkało...
była spoko ale... już jej nie mam ))

Stary 19.12.2000, 00:12   #3
Yaro
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.06.2002
Yaro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A ja jej do dzis uzywam bez wiekszych klopotow...
Od czasu jak zaczalem nagrywac na plytach Philipsa uzywajac Nero Burning Rom problemy jak reka odjal. Poza jednym - nie mozna nagrac wiecej niz trzech plyt jedna po drugiej bez przerwy. Nie wiem czy laser sie przegrzewa czy co, ale po trzeciej wypalonej plytce trzeba jej dac troszke odetchnac.
Yaro jest offline  
Stary 19.12.2000, 09:22   #4
Valdman
Gość

ja nie mam nic na ta nagrywarke. majac ja chyba juz rok zepsula mi 1 plyte reszta to pady systemu (wina modemu + karty sieciowej)
a nagrywalem naprawde duzo

pozdrawiam valdman

Stary 19.12.2000, 16:32   #5
jakub
Gość

Bardzo dziekuje wszystkim za te pozytywne opinie o tej nagrywarce. Posiadam ja od dwoch tygodni i juz tyle zlego sie o niej naczytalem, ze zwatpilem w moj zakup... Ale jak narazie jest super i oby tak pozostalo.

Jakub

Stary 20.12.2000, 01:28   #6
Strike
Gość

Stary meczylem sie z tym sprzetem okolo roko zanim go pchnolem i zaraz sie zepsul, ale wszystkich rzeczy bardziej zabezpieczonych nie moglem sxerowac i mialem mnostwo padow to jest straszna tandeta teraz pracuje na Teac'u i wiekszosc robie bez problemow wywal swoego philipsa najblizszemu frajerowi, ktory bedzie chcial go wziac bez doplaty z twojej strony.
pozdrawiam

Stary 20.12.2000, 01:28   #7
Strike
Gość

Stary meczylem sie z tym sprzetem okolo roko zanim go pchnolem i zaraz sie zepsul, ale wszystkich rzeczy bardziej zabezpieczonych nie moglem sxerowac i mialem mnostwo padow to jest straszna tandeta teraz pracuje na Teac'u i wiekszosc robie bez problemow wywal swoego philipsa najblizszemu frajerowi, ktory bedzie chcial go wziac bez doplaty z twojej strony.
pozdrawiam

Stary 20.12.2000, 04:01   #8
gALL
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 21.03.2001
gALL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
no to tak.

ja mam phila pcrw404 i ....
po upgradzie biosu
-nie mam juz overburningu!!!!!!!!
-podczas sluchania muzyki(CD-Audio) w jakim kolwiek programie z ustawienym granime plyt na cyfrowe(digital) przeciagan mi piosenki, tak samo jak to jest z kasetami, po prostu przeciaga.
-przynagrywaniu z 4x wyskakuje blad, calibracji mocy laser!!!!!!!! od tej pory musze zawsze nagrywac z 2x nie zaleznie na czym.

i czego tu wiecej chciec, dowodow tysiace ze philips to chala wiec broncie sie i nie dajcie sie w uja zrobic!!!
nie kupcie philipsa!!!!!
gALL jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: