![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.07.2003
![]() |
LG GCE-8524B i problemy z nią:(
Używam do nagrywania nero dołączone do nagrywarki i po formacie twardziela mam problem z nagrywaniem
![]() Wybieram co chce nagrać kliam dalej i pojawia mi sie napis "Unexpected exception" klikam OK i rozpoczyna napis i pojawia się "Calibration area full". A niekiedy jak nagrywarka ma dobry dzień to te błędy nie wyskakują i bez problemów nagrywam płytki (ale to rzadkość ![]() ![]() Czekam na wasze sugestie ![]() Ostatnio zmieniany przez krys121 : 14.02.2004 o godz. 21:58 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Error "Calibration area full" dotyczy plytek, ja o akossach mam jak najgorsza opinie, u mnie one robily sie stare jeszcze przed wypaleniem i polrocznych akossow nie dalo sie juz na niczym wypalic. Dobre to one byly na samym poczatku jak sie ukazaly.
Co do tego drugiego komunikatu to nie mam pojecia, sprobuj uaktualnic nero do najnowszej wersji (jesli z serii 5.5xx to mozesz legalnie do 5.5.10.54). Poza tym jak u ciebie wyglada z aspi? Edit: mala pomylka z linkiem do biosow, wywalilem ![]() Ostatnio zmieniany przez grzeniu : 14.02.2004 o godz. 21:50 |
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() Ps. Dawniej miałem Teac x16 i był super, ale sie spalił i w tedy tylko akosów używałem i byłem zadowolony ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O aspi poczytaj gdzies w slowniku albo faqu na stronie glownej.
Tu masz aspi check do sprawdzenia jaka masz wersje i czy w ogole masz jakas, jak masz winde XP czy 2k to pewnie nie masz zadnych: http://www.cdrinfo.pl/software/stron...?id=1191035508 Aspi najlepiej wgrac w wersji forceaspi 1.7, nie chce mi sie szukac po postach to dam w zalaczniku. Co do plytek, to oczywiscie firmowe w stylu Verbatim czy TDK, poza tym kazde od Riteca - czesto trafiaja sie np platinumy, czy od Tayo Yuden. Niekoniecznie musza byc drogie, trzeba troche porozgladac sie i poprobowac. |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
W faq nie znalazłem ale bede szukał dalej opisu tego czegoś
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum