![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
No troche mnie ponioslo, fakt, ale to na pewno nie byla key2audio. A ja? Mam w jednym syfny sprzet, w drugim juz lepszy, ale mi moja Celine legalna pokazuje jako: 1 i 2 ścieżka audio, reszta Data. Moze wypuscili z kilkoma sposobami? Na okladce tylko, ze nie mozna w PC odtwarzac (bez podania systemu), a zarowno i BTC jak i LiteOn nie chca zrzucac plyty, clone tak, ale 10 godzin. hmm.
BTW. gdyby to bylo czyste k2a to by mi DVD czytal, a juz po odczytaniu TOC wywala z napisem BAD DISC. Sid, co w takim razie za zabezpieczenie implementuje program SafeLock z downloadu? Pozdrawiam, M. |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
nie iwem jak dziala program Koliego - ale wiem ze Koli odpowiada na maile i wystarczy go o to zapytac - jesli nei zdradza to jakis szczegolow BARDZO technicznych to raczej wyjasni w czym rzecz
milem w reku kilka plyt k2a - nie wszytkie mialy na pudleku napis - najczesceij byly to plyty przywiezione z Niemiec - te z Angli napis mialy ZAWSZE k2a rozni sie miedzy soba - jedne plyty sa czytalne przez spora czesc czytnikow - niektore inne stawiaja opor - Celina jest dosc 'latwa' - zjadl ja moj DVD LG16x - ale wiem ze sa wersje tej plyty ktorej moj czytnik nie ruszy k2a NIE jest czytane przez wiekszosc stacjonarnych czytnikow DVD - jest to najwiekszy problem wytworni - bogaci klienci - bo tacy urzywaja DVD do sluchania muzyki sie skarza i przerzucja na plyty innych artystow - lub piraty zapytaj koliego - pewnie odpowie - i sorry za 'napuszonego'
|
|
|
#18 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.11.2002
![]() |
wreszcie ktos myślący się odezwał pozdrowienia dla SidTheRat\a
panowie najwazniejszy jest sprzęt i.... tu mogę wam zdradzić coś co sam odkryłem nie wiem co rzeczywiście sony stosuje ale to zabezpieczenie jest bardzo podobne do "cactus 300" i tym własnie sposobem złamałem zabezpieczenie sony music z tym key2audio to kit one są po prostu podobne a jeśli chodzi o błedy w rozpoznaniu płyty to fakt że ma ktoś starego clony xxl i słaby napęd sork iale takie są fakty!!! pozdrowienia dla rippowców
|
|
#19 |
|
Godzina 5-ta minut 30-ści
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
To może podasz na jakim sprzęcie to robiłeś
|
|
|
|