![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
a na cracks.am na pewno z astalavista tez sie trafi
moze ja zalacze ten plik ale nie widze roznicy w sciaganiu go od oczo, Gucio2 czy ode mnie
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2002
![]() |
http://www.cracks.am/d.x?26291
jest hehe |
![]() |
![]() |
#18 |
Bywalec
Data rejestracji: 25.10.2001
![]() |
Zapraszam na stronę http://www.underpl.org/ dział Download, tabela nowości. Tam znajdziecie kodeka. Kodek który podesłałem u mnie działa, ale był instalowany na "świeże" Nero. Być może u Was po przeinstalowaniu na Nero 5.5.7.2 zostały jakieś śmieci które przeszkadzają w jego poprawnej pracy.
|
![]() |
![]() |
#19 |
Nowy na forum
![]() |
ten kodek nie dziala !!!
pozwala tylko robienie mp3 zwyklych nie mp3PRO ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#21 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#22 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Sprawa jest banalna. Mp3 jest taki zakichanym (bez urazy dla używających go) formatem dźwięku, który wycina pewien zakres częstotliwości. Mianowicie, każda mp3-ka ucina (albo bardzo skutecznie wycisza) częstotliwości powyżej 16kHz. I niech nikt nie próbuje mi wmówić, że przy lepszym bitracie (tj 320kbps) wszystko jest cacy, bo tak nie jest :-( Nie powiem bo troszkę lepiej to wygląda im wyższa wartość. Zwrócić trzeba uwagę, że człowiek (jak wszyscy wiedzą) słyszy zakres od 16 do 22kHz, a tu 6kHz poszło w niepamięć. Mp3pro, jest trochę lepsze (wg mnie) bo ma cały zakres, ale nie ma róży bez kolców, bo przeciesz kosztem czegoś musi być zmniejszona pojemność pliku. Tu mamy do czynienia ze zniekształceniem dźwięku przy (nie pamiętam dokładnie) chyba 14kHz. Minimalny spadek tych wartości. Tyle wiem. Z całym szacunkiem dla wszystkich. Pozdrawiam artoor
#23 |
Nowy na forum
![]() |
hmmm
sorki ale to nie na temat... ![]() mowa jest o tym, ze kodek koduje tylko na mp3 a nie mp3PRO a jak dziala wiedza wszyscy, ktorzy go uzywaja, wiec nic nowego nie odkryles pozdr. dj |
![]() |
![]() |
#24 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 22.01.2002
![]() |
Djmax..sorki ale to bylo na temat...patrz dwa posty wyzej....facet pyta jaka jest roznica miedzy mp3 a mp3pro...i nastepny facet odpowiada mu...
|
![]() |
![]() |
#25 |
Nowy na forum
![]() |
ups
sorki no tak ![]() spagnimych wiedzy odsyłam na mp3.com.pl pozdr |
![]() |
![]() |
#26 | |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Cytat:
Pozdro! artoor
![]() |
#27 | |
Bywalec
![]() |
Cytat:
dodaj dowolny plik audio. Czy w formacie pliku na wyjściu możesz wybrać mp3Pro(*.mp3)? Bo ja mogę! Wybierz format mp3Pro i wejdź w ustawienia. Czy masz logo mp3Pro i możliwość zablokowania mp3Pro? Bo ja mam! Jakim programem sprawdzasz plik wynikowy? - napisz proszę. Acha nie poczuj się urażony, ja tylko tak pro forma dla rozwiania wątpliwości: mp3Pro ma także rozszeżenie jak mp3. P.S. mówiąc o Nero mam cały czas na myśli jego wersję 5.5.7.2 i kodeka mp3Pro podesłanego przeze mnie. |
|
![]() |
![]() |
#28 |
Gość
|
Bad Overburning
Ja też posiadam taką samą nagrywarke ale używam Nero 5.5.5.1 polską wersje.Włączałem już pare razy Overburning i nic mi do tej pory nie wykaszaniło możliwe że jest to kwestia wersji Nero
|
![]() |
#29 | |
Nowy na forum
![]() |
Bad Overburning
Cytat:
![]() dzieki wam oczywiscie znam jej adres wiec dzieki ![]() pozdr |
|
![]() |
![]() |