![]() |
Ilość załączników: 1
hmmm... a co jeśli nie mogę włączyć tryby dao w zakładce zapis ??
lookaj screen dodam, że mam magrywarke LG-GCE 8480B z biosem 1.06 i nero 5.5.10.28 jak miałem starszy bios i starszą wersję nero też nie mogłem tego przestawić overburning działa tylko podczas nagrywania z obrazy płyty (tam nie ma wybory trybu) pozdr. Roman |
Cytat:
bgn przyznasz jednak ze reklama reklama linki linkami a trolle i tak sie znajda i beda tu mieszac eh ps tak sie bawi tak sie bawi polibuda - juwenalia :jupi: |
Bardzo fajna sprawa, dzięki w imieniu nowicjuszy na tym forum.
Chyba dokładnie o takie posty nam chodzi. 8) |
no cóż - podobno kilkanaście razy proch wymyślono, a radio tylko dwa razy ( marconi i popow)
Myślę Majonez , ze tą twoją pracę powinno bardziej eksponować na forum - bo odnoszę wrażenie , ze cześć bywalców forum strony głónej cdrinfo wcale nie ogląda. Jakiś baner na górze - kolega specjalista od maketingu podpowiada mi - z napisem "chcesz obejrzeć wnętrze Majonezki - kliknij". Każda metoda edukacji jest dobra |
CrazyLucas nareszcie ???
hmm jakby to powiedziec to juz od dawna jest w faqu (plus artykul) o plytach 800 i wiekszych tez jest (plus artykul) misz_masz obsluga kilku nagrywarek - jest juz artykul (moze i brak cdrwina i winoncd ale nie jest tylko nero) PS Gorzalka dobra robota moze bede dostawal mniej maili o overburning ale zdajesz sobie sprawe ze jezeli ktos nie zaglada na glowna strone nie czyta artykulow czy faqa to musialbys przeniesc od razu tutaj caly faq wszystkie artykuly etc zeby zadowolic innych |
Dziekuje bardzo uzytkownikowi za poswiecony czas i prace
topic naturalnie przyklejam i mam nadzieje ze to nie koniec takich prac dzieki |
Cytat:
|
nareszcie!!
jeszcze zeby dodac tu info o plytach 800MB i niech admini kleja posta |
Cytat:
Poza tym aktualnie o tych programach ma takie pojecie, ze...ho ho :D |
Cytat:
|
Komentarze związane z dyskusją Overburning w Nero oraz nagrywanie płyt 800/870MB No ładnie, ładnie Gorzała Artykuł jest OK. Jeszcze by się przydał artykuł o używaniu wielu nagrywarek I to nie tylko w Nero ale też w WInOnCD i CdrWin. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:01. |