![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() |
Nagrywanie
Jesteście wspaniali i podziwiam waszą wiedze i wielkie dzięki za pomoc. Na tym forum mogę liczyć na pomoc i fachowość co o innych stronach w tym temacie spotkałem się z lekceważeniem i kpinami, bo dopiero się uczę tej zabawy.Jeszcze raz dziękuje.
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.07.2004
![]() |
yhm nie rozumie do konca...
Mam Teac CD-W516E i funkcje overburningu mam , ale obsluge plyt 870MBnie . Czy w takim razie nie moge se nagrac audio cd z 99 min ??
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.08.2004
![]() |
czy w nero jeśli przy końcu wyskakuje mi błąd ze zapis na płytce jest zakończony niepowodzeniem a płytka działa to jest to normalne??
|
|
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.08.2004
![]() |
WinXP Nero 6.3.1.20 Nagrywarka DRU-500A Płytki 800MB Philips Próbuję nagrać płytkę ok. 760 MB. Ustawiam w preferencjach "pozwól na overburning", "99 min", używam "Nero burning", nie "Nero Express", Ustawiam na "DAO", 1 kopia, prędkości zmniejszam nawet do 4x.... I NIC.... natychmiast po starcie wypalania wyskakuje błąd "Write Error" a w opisie "Invalid field in parameter", "Could not perform start of Disc-at-once", "Burn process failed". Dodatkowo w Nero CD-DVD Speed po właczeniu Testu przepalania wyskakuje "Błąd! INVALID FIELD IN PARAMETER LIST" Przepraszam, jezeli gdzieś to już na forum było ale wydaje mi się, że przekopałem całe... pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc |
|
|
|
|
#5 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 13.07.2004
![]() |
Mam dwa napędy LG 8400B i Lite-On 832S. Chciałbym się dowiedzieć jakim programem mogę zmierzyć rzeczywisty rozmiar płyty CD-R/RW. Kiedyś używałem do tego programu CDSpeed, ale teraz coś on niedziała....
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2004
![]() |
Ja nie moge nadal nagrac plyty 870 mb.... RObie wszystko jak pisaliscie ale nie moge mam nagrywarke LiteON 52*24*52* NERo 6.3.1.20 . Jak wkładam płyte 870 mb to nagrywarka mi jej wogole nie wykrywa i traktuje ja jakby jej tam nie bylo. Myslalem ze najpierw plyta jest rozawlona akle na innych plytach jest tak samo. Uzywam plyt DATEX czerwonych.. nie wiem co mam robic ..... JAk ktos wie dlaczego tak jest prosze o kontakt na maila paul6@o2.pl
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.12.2004
![]() |
witam was pomocy!!!
Witam was mam problem z nagraniem płytki 800.Nagrywarka wyświetla mi tylko pojemnoś 703 Mb nie wiem co zrobić a to bardzo pilne prosze o pomoc w tej sprawie.
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Nadszyszkownik
Data rejestracji: 27.09.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.07.2003
![]() |
Mam LG 8525B i Nero 66015 . Nie mogę nagrać płyty z nadpaleniem . Pojemność pliku 714 Mb . Płyta Datex Silver .
|
|
|
|
|
#10 | |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Jesli masz 6.0.0.15 (jak przypuszczam) to zmien na najnowsza 6.6.0.8, bo ta miala buga wlasnie z nadpalaniem. PS Jak w ustawieniach wlaczysz krotki lead out to wypalisz te swoje 714 MB bez owerburningu, ale to od wersji 6.6.x.x |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.10.2004
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.08.2004
![]() |
nadpalanie plyt DVD ??
czy jest mozliwosc nadpalenia plyty DVD ?? Mam nagrywarke LiteOn 16x16x DL SOHW 1673S i wszystkie odcinki pewnego seialu i chcialbym wszystko miec na jednej plytce ale zajmuja one 5.1 giga. czy jest jakas mozliwosc nadpalenia plyty DVD ??
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered
Data rejestracji: 08.10.2004
![]() |
no dobra. A powiedz jak ustawić OVER BURNING DVD na wiecej niż 4600 mb. Bo nero ma blokadę.
|
|
|
|
|
#14 |
|
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
dzieki gorzalka za faq. Wszystko to wiedzialem ale przyda sie dla innych kumpli!
|pozdrawiam|
|
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.05.2003
![]() |
ha lajf is bjutiful szególnie jak wypali się 720 mb na płytce 703 mb
wielkie dzięki nie ma to jak korzystać z rad fachowców, udało się dzięki elementarzowi gorzałki cool gość jeszcze raz thx i faktycznie "Nie żałuje się działania, żałuje się niezdecydowania..."
|
|
|
![]() |
|
|