![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.04.2002
![]() |
konkurs do bani
mam go juz dosc:
mam opere 6.05 english z java,firewall wylaczylem , okienka moga wyskakiwac. Sytuacja- otwieram opere i strone cdrinfo.Wgrywa sie strona konkursowa , wypelniam wszystkie pola-lacznie z danymi osobistymi a po nacisnieciu wyslij wyskakuje mi jakies badziewie informmujace ze nie wypelnilem jakiegos pola!!!Mozna bylo wracac na strone uzupelkniac i tak w kolko.I nic z tego .Konkurs jednym slowem poszedl sie czesac. Co ciekawego : -podczas gdy strona konkursowa byla otwarta wlaczylem The bata by wyslac list.The bat pierwszy raz posypal sie!Zaczal cos wypisywac o bledach i wspominac cos o kernelu!!!Teraz mnie wzielo-nie dosc ze nie moge wyslac odpowiedzi to k...mac jeszcze the bat sie posypal!Jakze sie zdziwilem jak po zamknieciu strony konkursowej(odpowiedzi nie moglem wyslac) the bat zaczal dzialac jak Bozia przykazala!!!!!!!!!!!!!Ponadto w tym czasie (podczas wlaczonej strony konkursowej)zaczely sie dziac dziwne rzeczy-okienka innych progsow zaczely tracic przyciski i tego typu historie. -po ponownej probie wejscia na strone cdrinfo wyskoczyla znow strona konkursowa!!! ale cos z nia bylo nie tak: w polach nie bylo mozna umiescic odpowiedzi. Teraz do redakcji-olaliscie widze inne przegladarki nie podajac na stronach serwisu ze lepiej wchodzic na strone konkursu uzywajac jedynie slusznej!!!!!!!A moze zastosowaliscie jakies triki i po wyswietleniu strony konkursowej system zwariowal.Tak czy siak nie dopracowaliscie wielu rzeczy tym bardziej ze to jest drugi post.Pierwszy pisalem podczas walki z wasza strona konkursowa uzywajac IE 6.0.Jak widac post ten nie pojawil sie wogole.!!!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|