![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
polityki cenowej jak i marketingowej ogolnie firmy verbatim nie czaje..
pastele byly i znikaly - raz byly boskie (takei jak ten plextor) raz slabe - ale bylo ich malo i po 3 tygodniach zniknely, potem znowu comeback - zanim kupisz KONIECZNIE sprawdz - zreszta dotyczy to kazdego zakupu kupujac, lub zapowiadajac taki zakup, hurtowo sklep nie bedzie ci robil trudnosci i sprzeda ci jedna sztuke do testow
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#18 |
![]() |
coz... pamietam taki dzien... wchodze do media marktu z zamiarem kupienia 10paka najtanszych plyt [dzien wczesniej byly to dysany po 12.90]
i juz w bramie ZDEBIALEM 10 pak verbatimow pastel, w slimach kosztowalo... 9.99 [nastepnego dnia juz 11.99] splukalem sie do zera, zadluzylem na karcie i ze sklepu wywiozlem 210 plyt - sprzedawalem potem z zyskiem kolegom ![]() te plyty gdzies jeszcze mam - sa BOSKIE zycze wszystkim takich niespodzianek - pozatym polityki cenowej MM tez chyba nie rozumiem ![]()
![]() |
#19 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() To ze byla taka promocja to nie dziwne MM ma mnostwo ciekawych ofert na wyprzedazach. Dziwne jest to ze dalo sie te plyty kupic, bo zwykle towar sie konczy zanim sie jeszcze zacznie pormocja ![]() |
|
![]() |
![]() |
#20 |
Banned
Data rejestracji: 27.08.2003
![]() ![]() |
Czy Pastele w slimach po 1,94 zł to dobry układ
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
![]() |
jesli od TY - to bardzo dobry uklad
ale te plyty sa tak dobre ze nie ma co nagrywac na nie gier z netu - bo te i tak wywalisz potem w kosz - to wlasciwie plyty do muzy i do waznych dlugoterminowych archiwow zrobilem przez ostatnich pare dni przeglad wlasnie takich dlugoterminowych - okazalo sie ze rzeczy ktore dla mnie jeszcze rok, dwa lata temu byly 'wazne' teraz laduja w koszu bez mrugniecia okiem - jestem lzejszy o 180 plyt - zostawilem sobie z tego jakies 4-5gb [jako lol - mialem na nich min 1.5gb roznych werjsji nero, 340mb baz NAV'a, 800mb detonatorow, 2gb serwice packow do nt/xp/2k, 3.4gb map do q3, 11gb patchy do gier - a nagrywalo sie kazda wersje kiedys bo netu nie bylo... teraz by mi to do lba nie przyszlo i wiele wiele innych glupot...]
![]() |
#22 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 24.10.2002
![]() |
Ostatnio byłem na giełdzie w warszawie - cena Pasteli, Crystali i Blue Diamond - jest taka sama, tylko od kupującego zależy który rodzaj wybierze, ja sobie najbardziej cenię Blue Diamond od Mitshubishi - ktoś może mieć inne zdanie
|
![]() |
![]() |
|
|