![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 | |
|
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
Cytat:
Mnie w zasadzie generalnie nie podoba się odsylanie "nowych" do starszych tematów, jeżeli wiem coś na temat, pomimo wałkowania tego po raz n-ty to chętnie odpowiadam. Nowy user to w końcu nowy user i trudno na poczatku mu wyłowić potrzebne informację na interesujący go temat z takiej ilości informacji. Co do tego: ""Jakbyś nie zauważył, to starzy userzy gadają jeszcze o czymś" O czym gadają? Bo nie zrozumiałem o co Ci chodzi." Czyżbyś nie wczytywał się w wypowiedzi Sida i Kowanskiego? |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Dobra koniec klutni.
Ciapek nie przeginaj, robisz ferment w takich wypadkach. Jako wieloletni serwisant LG wiem od podszewki co to sa za napedy i nie napisalem ze nie bierz LG (choc powinienem bo ostatnie lata to oszczedzaja na wszystkim juz). Sam posiadalem napedy LG, teraz mam 3 napedy Lite-on'a, 12x, 24, i 52/32. To tyle, nastepne gadki o wyzszosci itp. beda wywalane bo juz dluzej nie mozna patrzec jak za kazdym razem Ciapek wyskakuje z tym samym. Spokoj
|
|
|
|
|
#3 |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
ok, spokój
Sam kiedyś przecież broniłem "nowych" przed zalewaniem ich tego typu postami Zacząłem filozofować i się zamotaliśmy. Paput czytałem wypowiedzi wymienionych userów, ale nie wiedziałem, że dokładnie to miałeś na myśli ![]() @Thanatos (sory Thanatos rzeczywiscie nick byl zmieniony, nie umyslnie)! Nie wiem z czym wyskoczył Ciapek co się powtarza? Że poleca LG? To polece także i Litka No było pytanie i jest odpowiedź...Ciapek nie zagłębiał się w dyskusje aby znowu pisać o tym samym-choć historii się nie zmieni ![]() Zawsze staram się pisać coś innego.
nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego! Ostatnio zmieniany przez CIAPEK : 30.10.2003 o godz. 01:06 |
|
|
|
|
#4 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Szczerze mowiac to ja bym teraz nic nie kupowal.
Lepiej poczekac az wyjda modele nagrywarek DVD multi bardziej dopieszczone i tanie, bo obecne jakos mnie nie przekonuja. Czas sie zaczac przyzwyczajac ze 98% populacji to lenie i zamiast przemyslec cos samemu, posluguja sie innymi, wiec nie sluchaj ich - kup Aopena to swietna sprawdzona firma - wszyscy uzywaja ich napedow tylko nie chca sie przyznac
|
|
|
|
|
#5 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
oo sorry - aopena ma moja kolezanka - i pomimo tego ze to tylko 12x to calkiem na niego nie narzeka
|
|
|
#6 |
|
Roman Barbarzyńca
Data rejestracji: 01.09.2003
![]() ![]() ![]() |
Kurcze.......
stare nagrywarki były nie do zajechania. Jak sobie przypomne moją Yamahe X2/X4 SCSI to mnie sie łezka w oku kręci...a potem był Teac X8 i także piłowałem go po nocach....A teraz coraz szybciej i coraz większe wymagania. No tak, ale o czym ja tutaj gadam, czekanie na tanie nagrywarki DVD nie jest chyba narazie dobrym momentem, zwłaszcza że nagrywarka CD-RW kosztuje już grosze.
pozdrawiam.
|
|
#7 |
|
User
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
dokladnie, na nagrywarki dvd po 500zl trzeba bedzie jeszce troche poczekac a przy obecnych cenach (200zl za dobre cdrw) mozna smialo kupowac
![]() zreszta co to za problem za rok kupic sobie nagrywarke dvd i wsadzic jak miedzy dwa napedy cdrw
|
|
#8 |
|
Guru
Data rejestracji: 29.06.2002
![]() |
a czy przypadkiem nagrywarka DVD LiTeOna nie kosztowała około 600 zł !? no może leeko powyżej !?
|
|
|
#9 | |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Ciapek to ze polacasz LG to nie ma zadnego problemu, ale wyskakujesz czesto ze jest to stronnicze itp.
PS. Nie przekrecaj wiecej mojego nicka w miare mozliwosci. |
|
|
![]() |
|
|