![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Gość
|
LG 16/10/40
Czy LG 16/10/40 obsluguje tryb DAO-RAW ?
ma ktos taką? czy jest dobra?
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Czy to dobra
![]() hmmmmmm wiesz to jest LG trudno pwiedziec ja bym osobsicei nie kupowal wole Teaca ale kwestia gustu to tak jak bys kupil Daewoo samochod moim zdaniem
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Ja kupilem i jest Ok. Obsluguje wszelkie typy nagrywania. Obchodzi safedisca 2.0 (sprawdzone). Jedyny problem z nero 5.5.5.1 ze chce nagrywac tylko cdr x8 ale z poprzednimy wersjami -miodzio :-)
|
|
|
#4 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.05.2002
![]() |
...od 2 tygodnimam GCE 16/8/40
dalem 460,- za OEM dostalem plyte z oprogramowaniem Easy CD i Direct CD przeciełem Z ORYGINAŁÓW różne zabezpieczenia - działają nie tylko w nagrywarce Hula mi to na WinME z Nero, WinOnCD, CloneCD ...to tyle faktów a co do odczuć: - nagrywam na roznym sprzecie od 1998 - zastanawialem sie z miesiac czy brac LuckyGoldStara ![]() - na razie nie znalazlem akurat o tym modelu nic zlego na sieci, a o odpowiedniku Teac poczytaj tematy ponizej ![]() - gwarancje mam a DU tez nie lubie - jezdze Brava :-) |
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
Dzieki wszystkim
wlasnie kupilem OEM version za 480 zl dorzucili soft + kabel audio + tasme HDD 80 pin i gwarancje 1 rok Aa i znalazlem info w sieci (z testow praktycznych) ze ta nagrywara byla na 2!! miejscu w jakosci wypalania dlugich plyt , radzila sobie nawet z czystymi nosnikami do ..99 min i bylo ok! z do 90 min mozna bylo doczytac nawet w zwyklych odtwarzaczach CDrom - to jest info dla tych co lubia eksperymenty z overburningiem Bede ja teraz testowal i jak cos ciekawego wyniknie to napisze o tym |
![]() |
|
|