![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.06.2003
![]() |
Sam posiadam LG 48x24x48 mimo, że wcześniej byłem zagorzałym fanem Lite-Ona. Powodem, który skłaniał mnie do drugiego było legendarne już omijanie zabezpieczeń (SD2). Szalę na korzyść LG przechlił fakt, że jest to sprzęt znacznie cichszy, posiadający już mechanizmy pozwalające wykonać poprawne kopie płyt zabezpieczonych i jak do tej pory jestem z niego bardzo zadowolony i śmiało mogę polecić.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
Witam osobiscie wybieram Lite-on ale mam jeszcze na chodzie (tylko odtwarzanie) Lg gce8016b i nie bylem z nej zadowolony. Fakt sa cichsze ale nie wytrzymala moich testow i wypalan. Teraz mam LTR 5246S i dziala spoko. Moi znajomi (wlasnie opijaja magisterke -pozdrownienia z izby
![]()
#18 | ||
Թ
Data rejestracji: 14.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"odłożyć do lamusa"
Cytat:
Cytat:
![]() Sprawdź w encyklopedii, a potem w słowniku... Tylko nie najeżdżaj na mnie znowu ![]() @ampel, wytłumacz koledze przede wszystkim, żeby nie kupował w MediaMarkt. Przecież są normalne sklepy pzdr Ostatnio zmieniany przez pali : 18.06.2003 o godz. 03:30 |
||
![]() |
![]() |
#19 |
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
obojetnie czy litek czy LG byle NIE W MEDIAMARKT
|
![]() |
![]() |
#20 |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Myślę, że jest to pytanie z typu "Wyższość świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej Nocy". Mam Litka i spoko mogę go polecić, ale nie podejmę się porównywać go z LG bo na tamtym nie pracowałem.
|
![]() |
![]() |
#21 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
TO JUZ BYLO!
![]() |
|
|