Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 18.11.2002, 20:46   #31
Chasm
Bywalec

Data rejestracji: 08.11.2002
Chasm w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
cancer napisa***322;(a)
Witajcie
Posiadam nagrywarke LG GCE8400B 40x12x40 mialem z nia takie same problemy jak opisujecie nagrywala niby oki bo zawsze mozna bylo odczytac na niej to co sama nagrala problemy byly z odczytem na innych cd-rom nawet cd-rom LG 52x nie potrafil odczytac to co nagrala nagrywarka Lg smieszne.Probowalem na wszystkich predkosciach i z roznymi plytkami juz wlasnie mialem to badziewie oddac do servisu gdy znalazlem do niej nowy bios 1.04 moja orginalnie byla na biosie 1.02 i jak reka odjal wszystko super kazda plytka jest bez problemu czytana przez te cd-romy ktore przedtem mielily i zdychaly.Wiec moze to jest rozwiazanie dla mnie pomoglo wiec dziele sie mymi spostrzezeniami.8)
Dzięki, spoko że napisałeś ,wiem już , słyszałem że trzeba nowego biosu ,ale jeszcze chyba nie ma do nagrywarki LG 48/16/48 , za to wiem że są nagrywarki LG 48/24/48 z tą różnicą że tu jest zapis cdrw 24 a nie jak w mojej 16 x więc się spodziewam że jak zmienię biosa z tej 48/24 to będę miał poprawionego biosa i większą prędkość na cdrw
Ciekaw jestem czy ktoś ma biosa do LG 48/24/48 albo chociaż jakąś aktualizację do LG 48/16/48 , może to coś pomoże.... byłbym wdzięczny
Chasm jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 18.11.2002, 20:59   #32
Zigor
Nowy na forum

Data rejestracji: 17.11.2002
Zigor w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
A nie widziales gdzies nowego biosa do LG GCE-8480B ?? Chyba ze taki by pasowal co ty masz 1.04, bo moja ma 1.03, ale ja sie na tym az tak nie znam, wiec wole wpierw posluchac opinii
Zigor jest offline  
Stary 18.11.2002, 21:47   #33
Chasm
Bywalec

Data rejestracji: 08.11.2002
Chasm w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Zigor napisa***322;(a)
A nie widziales gdzies nowego biosa do LG GCE-8480B ?? Chyba ze taki by pasowal co ty masz 1.04, bo moja ma 1.03, ale ja sie na tym az tak nie znam, wiec wole wpierw posluchac opinii
No właśnie , ja też chcę nowego biosa , jak ktoś wie skąd go można pobrać ...to czekam na cynk
Chasm jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: