![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.10.2002
![]() |
Lg 8x4x32
Czesc
Posiadam nagrywarke taka jak w temacie mam pare pytan, a raczej problemow: 1. Po pierwsze dlaczego nie chce mi ona nagrywac niektorych plytek CDRW ( np CDRW 700 MB High speed x8 x10) Moge tylko wybrac predkosc x2 ale i tak wyskaje blad, ze nie mozna nagrac tej plytki ![]() 2. Drugie ptanie dotyczy nagrywaniu obrazow - jak slyszalem kazda nagrywarka potrafi nagrac dobrze obraz. Ale gdy wypalalem obazy gierki w programie Nero bylo 100%, sprawdzam programem czy sie dobrze nagralo a tu blad - jakis plik zostal zle nagrany, nagrywalem predkoscia x8 x6 x4 - wszytkie plytki nagraly sie z bledem. Natomiast w Cdrwinie obraz nagral sie, podczas nagranai pisało WRITE EROR - ale mimo to przy sprawdzaniu cdka nie zostal wykryty blad a gra dziala, wiec co oznacza ten erorr, juz nie wiem co robic w czym tkwi problem przeciez to nie taka zla nagrywarka Z gory dzieki za pomoc.
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.07.2002
![]() |
Re: Lg 8x4x32
Cytat:
![]() |
#3 |
Gość
|
ad1. Ta nagrywarka nie obsuguje plyt CDRW szybszych niz 4x, tak ze 8x, 10x daruj sobie raz na zawsze! (multispeed, tez nie)
ad2. Nero nie potrafi nagrywac wszystkich obrazow plyt: nie wszystkie .bin-y i .iso! do tego jest Daemon+Clone! A nagrywarka jest calkiem niezla, tylko juz nie na te czasy, nie lamie wszystkich zabezpieczen, ale pali dobrze i jest wykrywana przez wszystkie programy! Sam mam taka, juz od 1,5 roku i jestem z niej zadowolony, co prawda dokupilem LG32x - ale to tylko dlatego ze czasami sie spiesze:-D |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
![]() |
ja tylko moge ci powiedziec "zmien BIOS na 1.06 albo nowszy" i powinno byc ok nie masz sie co bac ja robilem i nic mi sie nie stalo z nagrywarka takze zrob i daj znac co i jak!!
#5 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#6 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat: