Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy maj± dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilo¶ci reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje zwi±zane z dyskusj± Tryby wy¶wietlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 19.09.2001, 22:51   #5
Robert
Go¶ć

Cytat:
oczo (19-09-2001 22:25):
Dobra. OK wyluzuj nie wiem co moze byc tego przyczyną ale nie panikuj!! Male pytanko : nagrywa na innych RW??
Już jestem spokojny Na razie wypróbowałem płytę EMTEC (dawniej BASF). Wydaje się, że chodzi dobrze, ale tak też było z tą płytą SONY. Na początku wszystko grało a potem (dosłownie po jednym sformatowaniu) zaczęła głupiec. Gdyby taka historia się nie powtórzyła z BASFEM to po prostu dałbym sobie siana i nie używał więcej płyt SONY. Ciekawe jest jednak to, że moja nagrywarka podłączona do innych kompów odtwarza SONY a na moich dwóch różnych kompach nie. Co można jeszcze "poprzestawiac" w BIOSIE i systemie aby cos zmienic w pracy nagrywarki, tzn jakie parametry maja wpływ na jej pracę. Pytam bo zdaje mi sie, że mam coś na obu kompach źle skonfigurowane. Nie wierzę w aż taką złośliwośc losu abym miał uszkodzone oba kompy i to w ten sam sposób.

Twoje uprawnienia: