Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.02.2002, 09:22   #1
Miro
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.04.2002
Miro w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LG24x czy Liteon24x???

MAm dylemat czy kupić Lg czy Liteon. MA ktoś jakieś przemyslenia na ten temat? Możecie cos doradzić? Z testów wynika że LG nie potrafi zrobic kopii płyty zabiezpiczonej SafeDisc2.0? CZy tak jest w każdym przypadku? MOże któś zrobił jednak taką kopię na LG24.
Miro jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 19.02.2002, 21:40   #2
Face OFF
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.02.2002
Face OFF zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Tak tak ja przegeałem kilka pozycji z Safedisc 2 (fifa2002 , settlers 4)i wiesz co jestem lekko zdziwiony, że chłopaki z cdrinfo.pl nie mogli przegrać chciałbym by mi to wytłumaczyli jak ja to uczyniłem, że przegrałem i działają te kopie aaaaaaaaaaaa i jeszcze jedno!!! skopiowalem ten pliczek do testowania czy moja nagrywarka przegra poprawnie SD2 i wiecie co? faktycznie nie mogłem odczytac tzn. przegrac tego pliku z płytki na dysk co potwierdzało że LG 24/10/40 nie przegrywa SD2 ale jak juz wyzej pisalem nie dalem sie i przegralem fife2002 i settlers 4 i mowie wam szczerze działają kopie !!!!
Face OFF jest offline  
Stary 20.02.2002, 01:09   #3
Pio
Gość

Face OFF przestań pleść głupoty na forum. LG 24x nie obsługuje SD2. Sprawdzaj na oryginałach.

Stary 20.02.2002, 12:25   #4
TeHaC
Gość

Nie mam doswiadczen z LG24x ale mam LiteON`a 24x i jestem bardzo zadowolony - szybki. cichy, nie wysypala sie jeszcze rzadna plytka, przegrywa zabezpieczone plytki... no i tani Czego chciec wiecej.

Stary 20.02.2002, 12:53   #5
Face OFF
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 19.02.2002
Face OFF zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Chciałem nawiązać do mojej poprzedniej wypowiedzi A mianowicie: jeśli miałbym polecić ci nagrywarke to poleciłbym ci nie LG 24x a LG 32x !!! Powód - Lg 24x taka jaka jeszcze przez 2 dni bede miał (bo wymienia mi sklep na LG 32x) faktycznie nie przegrywa SD2 z orginalnych płyt jak to opisał w tescie Misiek4. Ja robiłem testy ale z pirackich kopi i faktycznie przegrały sie z SD2 ale z orginału nie ruszyły Fak Faktem ze LG 24x jest super tylko ten mankament z SD2 psuje jej opinie !!!! A model LG 32x przegrywa SD i SD2 !!!!!!

.................................................. ...........................................

Pozdrowionka dla @LL
Face OFF
Stary 20.02.2002, 20:07   #6
Sobol
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 20.02.2002
Sobol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Od 6 lutego jestem szczęśliwym jak narazie posiadaczem liteon'a.Nie mam żadnych problemów. A jakoś do firmy LG nie mogę się przekonać przez ich cdromy

pozdrw
Sobol jest offline  
Stary 24.02.2002, 19:16   #7
Bidi
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 24.02.2002
Bidi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
zobacz o 2 letniej gwarancji na LiteOny to cie chyba przekona, ja mam Teaca 24 ale chetnie bym go zamienił na liteona tylko szybszego , aha nie kupuj nic ponizej 32 razy i niech to cos obsluguje format Mount Rainier.
Stary 24.02.2002, 20:26   #8
Ar3cK
Bywalec

Data rejestracji: 24.02.2002
Ar3cK w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
LG... mam LG x16 (kopiuje wszystko - SD2 z orginalow itd ) i jestem superzadowolony ... tak wiec polecam ta firme... bierz LG x32, bo jak wiekszosc pisze ze 24x nie obsluguje SD2...
Ar3cK jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: