![]() |
Travis uwazaj teraz juz przeginasz z tymi postami
ostrzegam uspokoj sie i zebys nie myslal ze pracuje dla liteona mialem teca mam yamahe a moja dziewczyna ma liteona i gdyby byl taka nagrywara jak mowisz to na pewno bym go nie kupil - znam sie troche na nagrywaniu hehe z tego jak sie wypowiadasz o liteonie moge wyciagnac jak na razie dwa wnioski albo pracujesz w asusie i macie na zbyciu partie w wersji box lub miales liteona i sie przejechales |
NIE MA ZADNEO
MOJ ASUS nie ma takeigo problemu bo juz probowalem to jest najlepszy naped oprocz yamahy i plextora
|
Każdy napęd posiada potrzebna funkcie, które nie ma inny napęd. Nawet twój Asus ma ten problem.
|
No tak Kolega jest nowy i musi sie wyszumieć. Sam też raczej nie kupiłbym LiteOna lecz tak od razu wszystko besztać .....to brak szacunku dla posiadaczy Litków.
Użytkownik LG i Teaca. |
Re: Liteon 52/24/52 to wielkie gówno i syf
Cytat:
|
Liteon 52/24/52 to wielkie gówno i syf
Witam. Uważam że Liteon to wielki syf. Ja mam Asusa 40/12/48 i jest o wiele lepszy od tego gówna zwnaego Liteonem. Firma da nie dawno wdarla sie na rynku i to wielkim fuksem i nikt jej nie poleca. A i jeszcze jedno. Nagrywarka ma problemy z subkanałami i z subkodami i nie da sie tego ominąć. Sprzedajcie to i kupcie Asusa BOX
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:36. |