![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Problem rozwiązany odłonczyłem mój czytnik DVD (był zepsuty bo nie odczytywał wogule płyt) tym samy nagrywarka jest teraz samotnie podłonczona, sprubowałem nagrać maksymalną prędkością 52 na płycie Verbatim Cristal AZO i nie ma ani jednego błędu
czyli wina płyt Esperanza ; Akos ; Hawk ; TDK ; Millennium ; LUNA bo na tych płytach jak narazie sa problemy przy wyższej prędkości anizeli 32xPS. A tak przy okazji są jeszcze lepsze Verbatimki niż Cristal AZO ??
|
|
|
#17 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
No widzisz Piterniel pomógł
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
#18 |
|
Bywalec
![]() |
NO pewnie że pomógł
![]() A jak z pytaniem na temat czy są jeszcze lepsze Verbatimki niż Cristal AZO ??
Ostatnio zmieniany przez sejfer : 30.03.2004 o godz. 17:01 |
|
|
|
|
#19 |
|
Cichy mod
Data rejestracji: 16.03.2003
![]() ![]() |
Crystal Super AZO
lite [at] jabber.gda.pl Ciekawy blog LiTEa <-- Click | Jak utrzymać się na stronie torrentowej ![]() Jak używac google ? | Lite-on 52327S | BenQ DW1640@EW164B Zanim zadasz pytanie - przeczytaj! [v1.0] | Jak odwiesic CD w Nero? Typ folderow w XP, rejestr | Konto w XP do gier TIMEOUT w autostart | O-T-W-I-E-R-A-M-Y |
|
|
|
|
#20 |
|
Bywalec
![]() |
Szkoda że w mojej miejscowości ich nie sprzedają
|
![]() |