![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 |
Gość
|
W morde, znowu mnie server rozlaczyl przy wysylaniu.. plik niejest caly... narazie
Od godziny 22:24 juz mozna pobierac dobre archiwum. Zalaczylem go. Ostatnio zmieniany przez ThanatoS : 09.02.2003 o godz. 23:39 |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
Forumator
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Mar, RuTo2 - tez juz to macie
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Gość
|
Witam.
Moze ktos napisac z jakimi napedami oprusz SANYO i LiteON dziala ten CD Doctor co go wrzucilem? |
![]() |
#34 | |
Bywalec
Data rejestracji: 09.01.2003
![]() |
Cytat:
http://www.ucatv.ne.jp/~miyuri.sky/ Reports of successful use have also been received for the following drives: SANYO CRD-RW2 SANYO CRD-BP2 SANYO CRD-BP4 SANYO CRD-BP5 SANYO CRD-BP900P SANYO CRD-BP1500P SANYO CRD-BP1700P Lite-On LTR-16102B Lite-On LTR-24102B Lite-On LTR-32123S - read error reported with Nero ASPI Lite-On LTR-40125S (genuine) Lite-On LTR-40125S (4KUS CDR-5W32 version) Lite-On LTR-48125W (4KUS CDR-5W32 version) Lite-On LTR-48246S Lite-On LTR-52246S (CDR-6S48 version) Lite-On LTR-52486S Lite-On CDR-6S48 Memorex 48MAXX Memorex 52MAXX Unfortunately, although the SANYO CRD-BP3 is a drive made by Sanyo, a report has been received stating that CD Doctor does not work with this drive. link do topicu na cdrinfo http://www.cdrinfo.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=7704 |
|
![]() |
![]() |
#35 | |
Gość
|
Cytat:
Jesli ktos sprawdzal i dziala u niego to niech napisze na jakim sprzecie. |
|
![]() |
#36 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 17.10.2000
![]() |
Cytat:
![]() Co to jest CDR-6s48 version ![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
|
![]() |
![]() |
#37 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#38 |
Wymiatacz
![]() |
HELP
Jakie jest haslo do tego rara ![]() ![]() ![]() ![]()
"myślisz że kim jestem ?? CZŁOWIEKIEM ??" - "Matrix Rewolucje" "Moja jest tylko racja i to święta racja, bo nawet jak jest twoja to moja jest mojsza niż twojsza, że wlaśnie moja racja jest racja najmojsza." - "Dzień świra" PIJ MLEKO!!! BEDZIESZ WIELKI!!! Powered by LTR-52246S |
![]() |
![]() |
#39 | |
Gość
|
Cytat:
![]() jak rar cos sie buzy to albo zessaj plik jeszcze raz, albo nowsza wersje Rara... |
|
![]() |
#40 | |
Wymiatacz
![]() |
Cytat:
|
![]() |
![]() |
#41 | |
Gość
|
Cytat:
![]() haslo bylo w wersji angielskiej, przy tlumaczeniu na polski wywalilem haslo z archiwum :chytry: lol ![]() |
|
![]() |
#42 | |
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Cytat:
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
![]() |
![]() |
#43 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.03.2003
![]() |
|
![]() |
![]() |
#44 |
Bywalec