![]() |
Re: ale wyjadacz
Cytat:
Dzięki za rady 17 marca kupie sobie albo: LiteOn LTR 48246S lub LTR 52246S (niepytajcie się dlaczego dopiero w marcu;p ;p ) |
Re: Re: ale wyjadacz
Cytat:
|
Re: Re: Re: ale wyjadacz
Cytat:
|
Re: Re: Re: Re: ale wyjadacz
Cytat:
Ps.Podziękowania dla życzliwego doradcy. |
Moze podziekowania nie naleza sie mi, ale powiedz jak chodzi.
I czy jestes jak narazie zadowolony z zakupu??? |
Ja używam LiteOn wesja OEM (producent 4kus) 6S48 i płyty wypalają
się świetnie na maksymalnych prędkościach 48x/12x, dałem za nią 250 zł. w hurtowni (cennik detaliczny). |
Cytat:
|
Re: Liteon 48 x 24 x48
Cytat:
|
Re: Re: Liteon 48 x 24 x48
Cytat:
|
Przy probie zapisu wywala mi komunikat ze nie ma wystarczajacej ilosci miejsca na plycie. Oczywiscie w Nero ustawilem wszystkie potrzebne opcje do nagrywania w trybie overburning, ale nic to nie daje. Nagrywarka jest w zasadzie nowa (nieco ponad miesiac) wiec byc moze to jakas wada fabryczna ?
|
Zawsze przy probie zapisu wiekszej ilosci danych na plyte pokazuje sie okienko, ze jest tego za duzo ;) i czy chcesz kontynuowac wykorzystujac overburning.
|
No własnie w tym problem ze tej opcji nie ma - jest tylko jeden przycisk do wybrania (anuluj) i nie ma ani slowa o overburningu. Nagrywara "wypluwa" CD i koniec zabawy :(
|
Mowiac o opcjach, to miales na mysli ustawienie opcji zezwalania na overburning i dodatkowego czasu oraz zapis metoda DAO ?
|
Powiedz jeszcze z jakiej wersji nero korzystasz???
|
We wlasciwosciach i ustawieniach ustawilem overburning, DAO, długosc CD - wszystko co potrzebne a jednak przy próbie nagrania wysiwetla mi sie okienko ze na dysku jest za malo miejsca i moge jedynie nacisnac "anuluj" (nie pojawia sie nic o overburningu) i na tym koniec nagrywania.
Wersja Nero: 5.5.9.13 |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:25. |