![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.06.2003
![]() |
Więc... czy ktoś z Was używa Longhorna? Jeśli tak , to chciałem z góry przestrzec przed wchodzeniem w "mój komputer" gdy smażymy płytę pod najnowszym beta dziełem Microshit'u- gdyż wypalanie płyty zostaje od razu przerwane i otrzymujemy słodki kounikat: "burn not succesful"
Czy ktoś z Was miał yen problemz Lonhorn'em i jak sobie poradził [jeśli]... ?? Z góry dzięki za pomoc.
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
problemow tego typu mozna uniknac uzywajac stabilnych i dzialajacych wersji full systmow microsoftu
nie rozumiem pedu do nowosci w tej postaci... co z tego ze masz najnowszy system kiedy jest on a) nielegalny b) niedzialajacy?
|
|
|
|
#3 | |
|
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
hmmmm.... moze Ty masz oryginalnego Windows'a ?? dzialac nawet dziala, a poco ? bo lubie bawic sie, i wiedziec co czeka mnie za rok, dwa 8)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Nie masz racji do konca. Ja zgadzam sie z Sidem i tez np. nie do konca rozumiem ludzi ktorzy wydaja kase na DVD ze stadionu na film typu "2 dni przed premiera" a potem zaluja bo zaplacili za:
-pusty dysk -inny film -dobry film ale w okropnej jakosci Zmiana systemu operacyjnego jest duzo bardziej odpowiedzialnym zabiegiem od strony technicznej i jest to jedna z najwazniejszych rzeczy z komputerze (rozumianym bardzo ogolnie ), wiec nie powinien byc on niesprawdzona wersja beta, w ktorej jest wiecej bledow niz pozytkow. Co do nagrywania to sam proces nagrywania mimo konsekwentnego postepu (przelomem byl chyba burn-proof), nadal jest procesem bardzo delikatnym i wymagajacym od calosci sprzetu i systemu ogolnej stabilnosci i nawet najmniejsze niedociagniecie moze spowodowac jego przerwanie. W wiekszosci przypadkow dotyczy to rowniez podkrecania szeroko pojetego. Wiec tu musimy sie zastanowic - albo kombinujemy i mamy sprzet typu "koncepcyjny" albo robimy "tak jak trzeba" i mamy system satbilny ktory dzieki swojej niezawodnosci jej switny do nagrywania plyt. Sorry ze sie tak rozpisalem, ale wlasnie podszedlem do kompa i jak zauwazylem transfer w eMule 130 kB/s to dzien stal sie piekniejszy
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
hmmm.... no tak, ale jesli mam 2 systemy? bete longhorn'a [ ktorego sie pozbylem jush] i win 98se? wtedy tak mialem... no i widzisz: do zabawy byl Long a stary poczciwy 98se do pracy
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]() |
owszem mam legalnego windowsa - tak samo jak wszystko inne na tym kompie... z piractwa sie wyrasta - mnie to juz spotkalo
i nie zalujepodejscie naukowe jest fajne - ale tylko wtedy jak sie cos konkretnego umie zeby byc w stanie oceniac - bo interface i ikonki to sie jeszce z 20 razy zmienia... beta sa po to zeby z nich korzystac? hmmm, ciekawe...
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
uczciwie Ci jedno powiem... musza jeszcze duzo z Longiem porobic by go zoptymalizowac
bo na athlonie xp 2000+ to cholerstwo zabkuje :// PS masz moze Xp? mam jaja: gdy nagrywam system sie tnie itp. a nie mam tegopod 98se- jakbys cos podpowiedzial co zrobic,to bylbym bardzo wdzieczny )
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Cytat:
Ale to prawda, Longhorn to nawet nie jest beta jeszcze - te wersje, ktore wyciekly do sieci to wczesne alfy, w ktorym wiecej nie dziala niz dziala .Co do kwestii piractwa to nie bede sie wypowiadal - jak bede zarabial tak z 3-4 razy tyle ile teraz to moze bede mogl powiedziec, ze caly soft, ktory mam na komputerze jest oryginalny.
|
|
|
|
#9 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
A mi sie podoba jak ludzie specjalnie prowokuja nieciekawe sytuacje, a pozniej zwalaja wine na Microsoft...
To tak jak bym rozp..szyl samochod o drzewo i mial pretensje do fabryki, ze nie zabezpieczyla samochodu przed taka ewentualnoscia..... Albo lepiej, do drzewa jak smialo mi wyjsc na droge - he he....
|
|
|
#10 | |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.05.2003
![]() |
Ale ludzie to jest jeszcze wsześna ALPHA - ja się dziwie że w ogóle możecie nagrywać na niej.Lepiej pozostać na XP do czasu Longhorna RC1.Wtedy będziemy mieli prawdziwy zarys tegoż systemu.Wcale się nie dziwie że źle chodzi.
Cytat:
|
|
|
|
#11 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
To jest alpha wersja longhorna. Beta zaś jest udosatępnbiona publicznie. Więc uważam za głupotę instalowanie alphy longhorna, która jest tylko szkieletem projektu. Już lepiej poczekać do rc2 i wtedy spróbować, bo teraz jeszcze nic niewiadomo...
|
|
|
#13 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Cytat:
Temat juz chyba mocno OFFTOPIC sie zrobil wiec z mojej strony EOT.
|
|
|
|
#14 |
|
![]() |
wymaganie od bety wersji systemu zdobytego nielegalnie jest conajmniej chore - to tak jakbym wymagal ze w sklepie ktory okradam jest moj ulubiony browar, ladna ekspedientka z ktora mozna pogadac pakujac kase a kamery patrza akurat w inna strone...
skoro tego longhrona nie da sie normaleni i legalnie zassac (bety of course) to znaczy ze firma nie chce zeby ludzie wyciagali wnioski na podstawie produktu gotowego w polowie - a betatesting to dlugi proces - czesto produkty nie przechodza go tak bardzo ze sa wycofywane na amen
|
|
|
|
#15 | |
|
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
Cytat:
|
|