![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 09.03.2002
![]() |
Nowy Safe Disk
mam pytanie chcialbym przegrac gre zabezpieczona nowym safe diskiem "Twierdza" jednak moja nagrywarka tego nie zrobi ale znalazlem w sieci cracka ktory doskonale dziala, problem w tym ze chcialbym go wrzucic na plytke przegrana moja nagrywarka ale nie wiem jak to zrobic tak zeby byla instalka + *****, plizz help
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
uzyj programu isobuster wczytaj plik obraz dodaj katalog z crackiem i zapisz zmiany potem wypal
skoro bedzie ***** wiec wszystko potem powinno byc ok ale na wszelki wypadek poprobuj na rw obszerniejszy opis jak to zrobic znajdzie sie wkrotce w faqu
![]() |
#3 |
Bywalec
![]() |
zrobilem to WinIso 5.3 ale jak chce nagrac to mowi ze plik sub jest inny niz img nie wiem jak to naprawic
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
po piersze chcialem sie poprawic chodzilo mi wlasnie o winiso a nie isobustera
a co do postu a czym robisz obraz bo jesli mozesz to zrob nerem odpal winiso dodaj cracka zapisz zmiany potem zmien nagrywarke na image recorder i "wypal" tak jakby jeszcze raz ten obraz (potrzebujkesz troche miejsca ![]() wiem ze to dziwnie brzmi ale u mnie jak wypalalem od razu zmieniony obrz to cos sie chraznilo bez wzgledu czy byla plyta zabezpieczona czy nie daj znac czy cos z tego wyszlo
![]() |
#5 |
Bywalec
![]() |
ok ale powiedz mi jakie ustawic opcje do odczytu w nero bo jak chce zrobic obraz jako cdcopy to mowi ze nie moze skopiowac plikow z cd, to chyba przez ten safedisk jednak nie wiem tore opcje zanaczyc a ktorew nie
odczyt w trybie RAW? ignoruj nieprawidlowy TOC itd... |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Ja tą gierkę nagrałem LG CED-8080B i chodzi bez problemów
![]() ![]()
#8 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
może i był ja tam nie wiem
![]()
#10 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#11 |
Gość
|
Do czasu Ci tak będzie działać. Spróbuj tak zrobić np. Hugo alee z oryginałów. Powodzenia
|
![]() |
|
|