![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Nagrywanie CD Audio bez pauz
Mam maly problemik, jak nagrac plyte audi bez pauz. Mam koncert Pearl Jamu na twardzielu (mp3) i gdy ustawiam w Nero dlugosc pauz na 0 to wypisuje, ze pauza musie byc 2-3 sekundowa. Jest to bardzo wazne, bo koncert z pauzami jest do d..., prosze o pomoc.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.06.2002
![]() |
Tez nie wiem jak to zrobic w Nero, natomiast Winoncd robi to bez problemu. Do tego celu uzywam wlasnie winoncd
#3 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
To chbaz zależy od nagrywarki. Ja bym to zrobił tak:
Jeżeli chcesz mieć to nagrane w kilku trackach (parę ścieżek) i nie mieć przerw między nimi: - zrób sobie pustego wava, który trwa parę sekund (track1) - jako track 2,3,4,5... umieść poszczególen utwory - ustaw przerwę między track 1 i 2 na 2s (tak chyba zawsze musi być, nie mniej niż 2s) - resztę przerw ustaw na 0 ![]() Jeżeli masz ten koncert w 1 pliku to przeró go n awava i nagraj. Możesz też pobawić się cool editem. (łączyć, wycinać fragmenty itd, itp.) ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
oj chlopaki pomnieszaliscie troche
przerwy w nero oznaczaja przerwe PRZED danym utworem dlatego przed pierwszym musi byc 2 sekundy a przed nastepnymi moze byc zero dlatego zaznacz wszystkie piosenki w kompilacji bez pierwszej i daj wlasciwosci i ustaw przerwe na zero przy wypalaniu zaznacz disc at once
![]() |
#5 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
[COLOR=blue]Majonez pisal w ty w swoich poradach - to zerknij na cdrinfo. A tak wogole to wez sobie do audio Feurio i tam przerwy ustaw do znacznika nagrania, praktycznie wyjdzie ci bez przerw.
Wiona lubie i jestem starym wionowcem, ale do audio Feurio jest zdecydowanie lepsze ( no moze z wyjatkiem edytora okładek) |
![]() |
![]() |
|
|