![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.07.2003
![]() |
Porownalem rozmiar w Total'u i nie ma zadnej roznicy...... ale w jakosci dzwieku jest
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
@maka
Czy ja mam problemy z pisaniem, czy Ty z czytaniem? Cytat:
![]() |
#18 |
Nowy na forum
![]() |
Nie mam problemu i nigdy nie mialem, a jak napisalem wczesniej "zawartosc" pliku nie zmienila sie.Porownalem dwie mp3 z plytki i z hdd- wskazuje ze pliki sa identyczne. Co ciekawe zauwazylem to to, iz dana plytka z mp3, ktora szwankuje w odtwarzaczu przenosnym a takze w stacjonarnym dvd - nie szwankuje w mojej nagrywarce. Posiadam odtwarzacz mp3 firmy Samsung- kupilem nie dawno. Sprawdzalem takze w konsoli XboX- slychac piszczenie a raczej "scratching".Nie jest to glosne ale wkurzajace. Bede kombinowal dalej, moze cos z tego wyjdzie.
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#19 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.07.2003
![]() |
Nic już nie rozumiem.
1. Robisz mp-trójkę, która nie piszczy. 2. Wypalasz ją na cd, zawartość pliku jest identyczna, a mp-trójka Ci piszczy. Czy o to Ci chodzi ![]()
#20 |
Nowy na forum
![]() |
O! Wlasnie tak, jak to opisales w dwoch punktach
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jesli na mor beton zawartosc mp3 sie nie zmienila to sprawa jest baaardzo dziwna i w tym momencie winy szukac raczej nalezy po stronie odtwarzacza/kodekow/systemu - jest to poprostu niemozliwe,zeby taka sama mp3 grala inaczej...
|
![]() |
![]() |
#22 |
Nowy na forum
![]() |
Ja doszlem do podobnego wniosku jak Nimal. Sprawdzalem ta plytke na trzech odtwarzaczach przenosnychi i pojawiaja sie zaklocenia lecz w innych czesciach utworow. Na moim kompie dziala poprawnie, ale u znajomego juz sa problemy.Nie sadze, aby zaklocenia mialy zwiazek z systemem antywstrzasowym. Mysle, ze problem
moze byc spowodowany kompatybilnoscia. Plytka jest firmy Vakoss (stary Akoss), ale takze nagralem na xdisc i jest podobnie.Wazne jest to, ze utowory nie zostaly zmodyfikowane, co swiadczy o tym ich rozmiar. Dzieki za pomoc i rady. ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Cytat:
Sprawdź z jakimiś normalnymi, a nie najtańszym badziewiem (nagraj na Verbatima czy TDK).
![]() |
#24 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.07.2003
![]() |
To jest nie możliwe.
Chyba nie nagrywasz tego w Mode2 ![]() ![]() Dla przypomnienia Mode2 - VCD i takie tam, Mode1 - dane.
#25 |
Nowy na forum
![]() |
Nagrywam w Mode 1
|
![]() |
![]() |
|
|