![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.08.2002
![]() |
Nagrywanie na płytach 875 mb
Czesc mam taki problem probuje nagrac plik o wielkosci ponad 700 mb ktory nie miesci sie na plycie 700mb kupilem plyte 875mb i probowalem nagrac na nią ten plik w Nero ale pisze mi zebym wlozyl plyte o wiekszej pojemnosci co zrobic ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
poczytac artykuły na cdrinfo !
#3 |
Nowy na forum
![]() |
Sayan czytam i nic nie umiem wyczytac tylko o upychaniu wiekszych ilosciach mb na plytach 700mb a ja mam plyte 875 mb a plik ktory chce nagrac ma troche ponad 700mb wiec czemu sie nie miesci i nero go traktuje jak mniejszą plyte
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
![]() ![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
qr*** mac nie umiesz czytac ??
tu niechodzi czlowieku o Overburning a o zwykle nagranie plyty z danymi !!!!!! Mam taki sam problem plytka 870 99min zmieniam zeby na pasku bylo mozna wsadzic cos takiego a on mi mowi zebym wsadzil plyte o wiekszej pojemnosci !! Jesli ktos wie jak ten problem mozna zalawtiwic prosze o kantakt na GG 2772115 bende bardzo wdzieczny TYLKO prosze nie mowicie o Overburning POZDRAWIAM ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Amisat
Data rejestracji: 22.12.2002
![]() |
czytaj
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
![]() ![]() |
Cytat:
wystarczy .. ustawic takie same ustawienia jak do overburningu ponieważ nero i tak bedzie 870 widział jako 700 ! ach .. ta cierpliwosc i nie ****ić mi TU !
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 05.12.2002
![]() |
jeszcze pochwal sie jaka masz palarke
niektore starsze modele nie pala wiekszych plytek |
![]() |
![]() |
#9 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
![]()
ludzie nie nerwujta sie!
Czytajcie artykuly do ktorych dostaliscie linki i wyciagajcie wnioski. Za kazdym razem gdy chcesz nagrac powyzej 700mb wykorzystujesz overburning. Plyty o wiekszej pojemnosci niz 700mb sa i tak identyfikowane jako 703mb make love not war
#10 |
Nowy na forum
![]() |
Ja zalozylem ten post i probowalem robic to wg artykulu- nie udalo mi się. A udalo mi sie mianowicie metodą której nigdzie nie wyczytalem poprostu zamiast uzywac nero zainstalowalem sobie cdrwin i ten program wypalil tą plyte 875mb bez problemu. Wiec chyba nie chodzilo tu o kombinowanie w nero bo przynajmniej mi to nic nie dalo ale o zmiane programu do wypalania na inny, ale i tak dzieki za pomoc... peace.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Pilot oblatywacz
Data rejestracji: 12.05.2002
![]() |
tak to niewatpliwie problemy z ustawieniem nero.
Jesli korzystasz z kreatora - zaniechaj:o Jesli mimo umozliwienia overburningu i wydluzenia w zakladkach czasu nie mozesz nagrac to prawdopodobnie masz zaznaczone nagrywanie w trybie TAO. Przejdz na DAO i zaznacz no multissesion. I chyba to wszystko - teraz powinno pojsc tez w NERO (no chyba, ze o czyms zapomnialem) ![]()
#12 |
Nowy na forum
![]() |
Sprezyn ja mowie od razu nie jestem w nagrywaniu obeznany jakos super wiec musze przemyslec to co napisales i rozszyfrowac to
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Team Member
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 18.10.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
troche kultury... |
|
![]() |