Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   NAGRYWARKA MARZEŃ (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nagrywarka-marzen-19507/)

puch 08.04.2003 16:41

Taka, co by potrafiła każdą, nawet zupełnie badziewiastą płytę nagrać z maksymalną prędkością do maksymalnej pojemności tak, żeby była potem czytelna w dowolnym napędzie, nawet jak się lakier złuszczy albo utleni...

ZbigNieff 08.04.2003 16:38

Cytat:

-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
(...) a serwis ma miec 180cm, 58kg wagi, B i conajmniej 140 ilorazu? no i serwis musi byc calodobowy :D
A dlaczego tylko B... jak juz ma byc to osobiscie wole C
Calodobowy... hmmmm, niezla mysl - to najbardziej mi sie podoba ;p

Laser 08.04.2003 16:11

Cytat:

CIAPEK napisa***322;(a)
w końcu 2 latka ma i tylko mu ramy dodałem, płyta BX chyba mówi wszystko za siebie). Po prostu sprzęcik "nie wyrabia" ale i tak jest OK!

8)

Witam !

BX jest niesmiertelny chyba ze go spalisz - co prawda swoje lata ma ale chodzi jak trzeba - 44x on the fly to dla mojego aktualnego sprzetu pestka przy obciazeniu cpu ok 20%;) :3msie:

Pozdro ;) :3msie: ;)

Kasprzak 08.04.2003 11:53

Cytat:

wypalrka mazen - to takie male urzadzenie nagrywajace naturalnie dvd we wszelkich formatach, z samoupgradeujacym sie biosem, ochrona przeciwBSAwa, z automatycznym wyrzucaniem zepsytuch plyt i rownie automaycznym podpisywaniem plyt - do tego w ladnym blekitnoszarym kolorze
zapomnialem dodac ze ma byc za friko i serwisem w domu? a serwis ma miec 180cm, 58kg wagi, B i conajmniej 140 ilorazu? no i serwis musi byc calodobowy :D

heh dobre.

Dla mnie powinien miec fukncje liteona
bajer yamahy i produkcje plextora.
Obsluga wszystkich formatow.
I nagrywanie DVD
To by bylo super

przemas 08.04.2003 11:23

a propos wypowiedzi sida, to wy się zajmijcie nagrywarką a ja bym się skoncentrował na serwisie. jeśli serwis będzie w porządku to ja moge i miec najgorszy szajs żeby tylko często sie z takim serwisem spotykać...

memorando 08.04.2003 08:39

Cytat:

Pabloz napisa***322;(a)
Witam!

Jeszcze jedna rzecz mi przyszla do glowy. Bardzo mi sie podobaja patenty tackowe w stylu, klapka sie otwiera i tacka wyjezdza.. (ricoh chyba cos takiego robil). Jakos to tak fajnie wyglada przy otwieraniu ;-)

Pozdrawiam.

mój creativa cdrom razy 24 też to robi!!

paput2000 08.04.2003 07:51

Wypalarka marzeń - no to takie coś gdzie wkładało by się np. kpl. płytkę audio zabezpieczoną cholera wie czym, razem z okładką, a z drugiej strony po 1 minucie (co najwyżej) wychodzia by idealna kopia (też zabezpieczona)ze skopiowaną kpl. okładką i nadrukiem na płytce.:) :D

andrzejj9 07.04.2003 23:54

Cytat:

z automatycznym wyrzucaniem zepsytuch plyt
nie no, zartujesz chyba - wymarzona nagrywarka i zepsute plyty? ;)

CIAPEK 07.04.2003 21:22

Cytat:

wypalrka mazen - to takie male urzadzenie nagrywajace naturalnie dvd we wszelkich formatach, z samoupgradeujacym sie biosem, ochrona przeciwBSAwa, z automatycznym wyrzucaniem zepsytuch plyt i rownie automaycznym podpisywaniem plyt - do tego w ladnym blekitnoszarym kolorze
zapomnialem dodac ze ma byc za friko i serwisem w domu? a serwis ma miec 180cm, 58kg wagi, B i conajmniej 140 ilorazu? no i serwis musi byc calodobowy :D

:blee: yyyyyyyyyyyyyy to rzeczywiście wypalarka MARZEŃ
No comment ;)

-Sid-The-Rat=> 07.04.2003 21:19

CIAPEK 07.04.2003 21:18

Cytat:

Pabloz napisa***322;(a)
Witam!Bardzo mi sie podobaja patenty tackowe w stylu, klapka sie otwiera i tacka wyjezdza..
Tak miał mój stary Cd-Rom LiteOn 40X. Powiem krótko: ciekawe to było, ale sama tacka była przez to bardzo delikatne (sprawiała takie mało pozytywne wrażenie). Ale jak ma Ricoch? To nie wiem, ale zasada działanie pewnie podobna!

:czytaj: Nagrywarka marzeń to także serwis, który bacznie czuwa nad sprzętem zakupionym przez klienta, który jest skuteczny, uczciwy i nie "ściemnia" (bo to powszechne w tych czasach)!

Jeśli mowa o marzeniach :cool: to fajnym bajerem by była wbudowana taka drukareczka, która od razu wytłaczała by nadruk na płycie jaki tylko sobie wymarzymy.(zamiast pisaka, naklejek gotowa płyta niczym z profesjonalnej wytwórni płytowej). Tu myśle, że zaproponował bym HP.:)

brzuszki 07.04.2003 21:07

Cytat:

mqy napisa***322;(a)
!!!witam!!!

Musi byc obowiazkowo wyposazona w domową PALARNIE yyy.. kawy...

czasem mogłaby nagrac jakąs laskę i flaszkę^_^

brzuszki 07.04.2003 21:05

Cytat:

qwerty01 napisa***322;(a)
Palarka marzeń powinna przegrywać wszystkie (nawet co jeszcze wymyślą) zabezpieczenia :)
i bez problemów drukowac okładki:P

CIAPEK 07.04.2003 21:03

Cytat:

CHYTRY LIS napisa***322;(a)
(..)chyba jestemw w wlasciwym miejscu ??? no ale do rzeczy juz w krotce mam zamiar zlozyc nowy komputer ,prosze napisac jaka jest waszym zdaniem dobra dostepna wypalarka na rynku nie skladak(...)cena nie gra roli , nie odebrac tego prosze jako chwalenie sie ???(...)
CHYTRY LIS

??? no jakby Ci to powiedzieć!? No niezbyt jestes we wlasciwym miejscu z takim pytaniem. Musisz założyć post z takim pytaniem (ale nie radze). Lepiej użyj "wyszukiwarki" na forum cdrinfo. Takich postów było dużo i masz tam już gotowe opinie.

Wow!8) "cena nie gra roli":kasa: no no, nie pogadasz ;).

Pabloz 07.04.2003 20:57

Witam!

Jeszcze jedna rzecz mi przyszla do glowy. Bardzo mi sie podobaja patenty tackowe w stylu, klapka sie otwiera i tacka wyjezdza.. (ricoh chyba cos takiego robil). Jakos to tak fajnie wyglada przy otwieraniu ;-)

Pozdrawiam.

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:53.