![]() |
Witam wszystkich serdecznie , chyba jestemw w wlasciwym miejscu ??? no ale do rzeczy juz w krotce mam zamiar zlozyc nowy komputer ,prosze napisac jaka jest waszym zdaniem dobra dostepna wypalarka na rynku nie skladak ( srubka od philipsa , wieczko od lg , szumy od sony itd.itd. ) cena nie gra roli , nie odebrac tego prosze jako chwalenie sie ??? za pomoc dziekuje .Pozdrawiam .
CHYTRY LIS |
Cytat:
|
Wyglad najlepiej z Philipsa (bo ladne robia panele)
Srodek z LiteOn`a ale z takiego ktory zrobi kazde zabezpieczenie... (nawet te z przyszlosci) Reszta z PLXTORA a i tacka moze byc LG Funkcje Yamahy F1 i to bylo by wszystko... Cos takiego i bede mogl spac spokojnie ;p |
Witam loodziska!:jupi:
Pabloz ja też już powoli zaczynam się z tym godzić, że mam takiego kompa, a nie innego (w końcu 2 latka ma i tylko mu ramy dodałem, płyta BX chyba mówi wszystko za siebie). Po prostu sprzęcik "nie wyrabia" ale i tak jest OK! Palarka marzeń widze, że powstaje i są nawet niezłe uwagi/propozycje. Estetyka to też ważna sprawa! Diody to rzeczywiście fajny bajerek i chętnie bym to widział u siebie! Fajnie też by wyglądała jakaś profesjonalna naklejka/nadruk np. z imitacją ognia! :) Ale tak na serio jak by się połączyło pare firm to mogłaby powstać palarka marzeń! 8) |
tak, tak jedna do odczytu - zielona, druga wypalanie - czerwona,
trzecia kawa - fioletowa........ |
Hej!
Ciapek: moja nagrywara chodzi na 3 roznych systemach operacyjnych (w98/2000/xp) i na zadnym nie mialem problemow z udma :-) Moze wina lezy po stronie plyty glownej a nie wypalarki... Co do dyskusji: Troche o estetyce - co wolicie? Jedna czy dwie diody na panelu, ewentualnie jedna dwukolorowa? Ja musze przyznac ze najlepiej bym widzial 2, zielona przy odczycie, czerwona przy zapisie (w lg 8081b pomaranczowa byla do odczytu a zielona do zapisu, strasznie mnie to wkurzalo). Ewentualnie jeszcze jedna dwukolorowa tez by stykla... ale niestety 8481b ma jedna i w dodatku zielona, trudno, musze z tym zyc ;-) Pozdrawiam |
!!!witam!!!
Musi byc obowiazkowo wyposazona w domową PALARNIE yyy.. kawy... |
Cytat:
|
Witam !
Powinna obsługiwac WSZYSTKIE formaty zapisu, powinna miec duzy bufor / 8mb tak jak u Yamahy styka;) /:3msie: |
Cytat:
|
No tak powinna mieć Tackę od LG , prezentować trwałość i niezawodnosć TEAC , posiadać możliwości LiteOna , bajery Yamahy i być wyprodukowana przez Plextora. No i oczywiście jej cena powinna być relatywnie niska. :D Ech marzenia.............
|
Nie ma takiej nagrywarki i oby nigdy nie było.
Nudzilibyśmy się na forum jak przysłowiowe "mopsy". 8) |
Cytat:
i moze niech bedzie wykonana przez plextora to zapewni jej niezawodnosc i szklana soczewke:cisza: |
Palarka marzeń powinna przegrywać wszystkie (nawet co jeszcze wymyślą) zabezpieczenia :)
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:23. |