Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.03.2004, 11:53   #1
Maniekzlo
Nowy na forum

Data rejestracji: 29.01.2004
Maniekzlo w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Question Nagrywarka pali płyty

Mam nagrywarhę Lite-on 40125s od pewnego czasu zaczęła mi palić płyty. Nie mogę wogóle nagrać dobrze płyty. Nie wiem co się dzieje. Może jakiś problem techniczny. Co robić potrzebuje pilnej pomocy!!!
Maniekzlo jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.03.2004, 12:48   #2
CIAPEK
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 17.02.2003
CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>CIAPEK niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
palić płyty? To dobrze, że pali czyli nagrywa.
Tak poważnie podałeś troche za mało danych, co dokładnie się dzieje?
Jak powoli siada to znaczy na moje, że laser jest zabrudzony i można go przeczyścić. Przez wyszukiwarke znajdziesz jak tego dokonać, albo jak mówie podaj więcej szczegółów co się dokładnie zaczęło dziać.

BTW, jesteś ze Złocieńca? To na pewno wiesz gdzie jest Drawsko Pomorskie - urodziłem się tam, a przez Złocieniec często przejeżdźam a nad Siecinem spędzałem dużo razy wakacje. Super tereny.
Pozdrawiam!

nie załatwi wszystkiego "FLOTA", tak myślącego uważam za przegranego!
CIAPEK jest offline  
Stary 23.03.2004, 13:18   #3
Maniekzlo
Nowy na forum

Unhappy

Wiem, że dobrze jest jak nagrywarka pali płyty, ale ona źle je pali, poprostu są do wyrzucenia. Jak nagrywałem płytę Audio to nagrywało ok. 3-5 sekund a po chwili przestało ją nagrywać i płyta do wyrzucenia. Tak samo jest z innnymi płytami chwile będzie nagrywało, apo chwili przestaje i po płycie. Mam Durona 900, Geforca 2 32 MB, 128 SDRam, windowsa 98. Ps. pozdrowiena dla Ciapka, jestem ze Złocieńca i wiem gdzie leży Drawsko.
Maniekzlo jest offline  
Stary 23.03.2004, 14:49   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
dobra, ale czym palisz i jaki masz komunikat? czy moze program sie zawiesz czy co tam sie dzieje?
nimal jest offline  
Stary 25.03.2004, 12:35   #5
Maniekzlo
Nowy na forum

Obojętnie jakim programem wypalam płyty to przerywa nagrywanie i płyta żle nagrana. Gdy sprawdzam pojemność płyt każda ma 703 MB pojemności. Ostatnio mi nagrało dobrze płytę CDRW
Maniekzlo jest offline  
Stary 25.03.2004, 13:31   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
czary mary spojrzenie w szkalna kule...
jaki masz komunikat i od jakiego programu! nikt z fusow tu nie wrozy, daj szanse na wymyslenie jakiegos lekarstwa na przypadlosc Twojego sprzetu
nimal jest offline  
Stary 25.03.2004, 13:55   #7
Ormianin
Komandor

Data rejestracji: 29.07.2002
Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>Ormianin ma z czego być dumnym <1000 - 1499 pkt>
Cytat:
Napisany przez Maniekzlo
Obojętnie jakim programem wypalam płyty to przerywa nagrywanie i płyta żle nagrana. Gdy sprawdzam pojemność płyt każda ma 703 MB pojemności. Ostatnio mi nagrało dobrze płytę CDRW
No to juz jest jakas informacja, jesli dobrze nagrywa plyty CDRW, powinienes wlasnie potestowac na CDRW aby nie niszczyc plyt CDR... mysle ze problem jest systemowy...
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: