Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 19.12.2002, 23:11   #16
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:
Pedros napisa***322;(a)
... chodziło mi o sentencję zawartą w podanym przez Ciebie linku :-D
a no to pozwole sobie zacytowac bo sie z tym zgadzam w 100%

Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewności
BD jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.12.2002, 15:37   #17
Adik
Arab'ski

Data rejestracji: 15.03.2002
Adik zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
sayan napisał:
HEHE każdy zarabia na swój sposób

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=8975477

jstescie tacy sławni ..że wszystko co z waszym AUTOGRAFEM odrazu sie sprzedaje ?

hmmmmmmmm... to już wiadomo, co sie dzieje po testach ze sprzętem testowanym na CDRinfo- kiedyś był taki temat... :-D

poczytajcie sobie profil AbrahaM'a w Allegro
Cytat:
#1 Jeśli sprzedaje sprzęt który nie jest fabrycznie nowy, fabrycznie zapakowany itd. a którego nie byłem właścicielem to zawsze jest on testowany.

mail

Ostatnio zmieniany przez Adik : 20.12.2002 o godz. 15:40
Adik jest offline  
Stary 20.12.2002, 19:47   #18
Misiek4
____

Data rejestracji: 26.05.2000
Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Misiek4 jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Hmm lekko nasi koledzy przesadzili z tym ogloszeniem...

Pozdrawiam
Misiek4
Misiek4 jest offline  
Stary 20.12.2002, 23:29   #19
AbrahaM
Team Member

Data rejestracji: 28.03.2002
AbrahaM zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.

Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami

Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny

Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu

No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.
AbrahaM jest offline  
Stary 21.12.2002, 00:25   #20
echoo
Organista za 2300

Data rejestracji: 17.12.2002
echoo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
UWAGA! UWAGA!
Sprzedam nagrywarkę uszkodzoną i niekompletną (brak silnika, lasera, obudowy, tacki i kilku innych duperelków), ale z autografem ciecia z mojego bloku (albo sąsiedniego - nie pamiętam, pijany byłem).
Cena: 1234567890 złotych albo dolarów a najlepiej złotych dolarów, talarów, dukatów, srebrników, grosików, guzików itp.(niepotrzebne skreślić <albo podkreślić>).

ps. Kto napisze głupszego posta? (prosta?, gosta?, hosta?)

pozdrowiosta :-D :o

priv
echoo jest offline  
Stary 21.12.2002, 00:39   #21
/||\aster
Gość

Cytat:
AbrahaM napisa***322;(a)
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.

Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami

Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny

Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu

No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.
A wg. mnie kazdy zarabia na swoj sposob i reszte to nie powinno interesowac. Kazdy kombinuje jak sie da zeby cos sprzedac po jak najlepszej cenie i wg. mnie pomysl byl trafiony z tymi autografami bo w koncu nie kazdy moze miec taka nagrywarke.

Stary 21.12.2002, 11:04   #22
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:
BD napisa***322;(a)

spoko a co mam napiasc
Wiesz, tak sobie dziś pomyślałem że może zamiast listu mógłby to być jakiś... czek? :-D
Może dane nam będzie kiedyś się spotkać to machniesz autograf na takiej jednej książce którą mam już... tak, tak - póltora roku.
Stary 21.12.2002, 12:02   #23
sayan
Guru

sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
AbrahaM napisa***322;(a)

hehehe niewiem czy ktoś zle odebrał mój post ale ja to odebrałem w żartobliwy sposób że znalazlem rzeczy z waszymi autografami ja tu nikomu niczego niechcem wytykac (przepraszam jesli to tak zabrzmiało) nikogo to nie powinno bulwersowac ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni

pozdrawiam ALL

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline  
Stary 21.12.2002, 12:40   #24
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:
Pedros napisa***322;(a)

Może dane nam będzie kiedyś się spotkać to machniesz autograf na takiej jednej książce którą mam już... tak, tak - póltora roku.
nie ma sprawy a co to za ksiazka
BD jest offline  
Stary 21.12.2002, 12:41   #25
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Cytat:
sayan napisa***322;(a)
ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni
ja nie czuje sie slawny ...
przynajmniej jeszcze
BD jest offline  
Stary 21.12.2002, 15:26   #26
Pedros
Second variety

Data rejestracji: 11.01.2002
Pedros zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:
BD napisa***322;(a)
nie ma sprawy a co to za ksiazka
Jedna z Twoich... ta o nagrywaniu
Stary 21.12.2002, 18:58   #27
sayan
Guru

sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
mam pytanie dlaczego AbrahaM tak żadko bywasz na Forum ? mógłbyś nam troszke pomóc. No ale coż to jest Twoja prywatna sprawa. Pozdrawiam wszystkich Team Memberów. w szczególności tych którzy nie udzielają sie na Forum.

WCHODŹ na czat, a link znajdź gdzie indziej !!!!!!!
sayan jest offline  
Stary 22.12.2002, 18:53   #28
joba
wrocil niedawno

Data rejestracji: 10.09.2002
joba zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Pedros napisa***322;(a)
Właśnie. Bartku - mógłbyś do mnie napisać normalny list, taki na papierze (podpisać się oczywiście) i go do mnie wysłać? Byłoby jak znalazł.
Acha i czy mógłbyś go dać wcześniej do przeczytania Majonezowi? Może on też by się podpisał?
A w ogóle to co się będę rozdrabniał, może jeszcze Miśkowi, SoBalowi, Zbiegowi, Bartezowi, i...
qrde jakie plany... to moze odrazu puscimy w obieg jakas nagrywarke 1/1/1 (:-D :-D :-D ) zeby podpisali sie na niej wszyscy (albo chociaz czesc) uzytkownikow cdrinfo.pl?
joba jest offline  
Stary 22.12.2002, 19:46   #29
RiT2
Wymiatacz

Data rejestracji: 04.10.2001
RiT2 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
BD napisa***322;(a)
ja nie czuje sie slawny ...
przynajmniej jeszcze
Ale majac do wyboru kilka ksiazek na prezent dla kumpla wybralem Twoja. To juz niezly poczatek do slawy. Zreszta gratuluje ksiazeczki!!!

http://www.g.lubawka.cal.pl
RiT2 jest offline  
Stary 22.12.2002, 20:42   #30
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Cytat:
RiT2 napisa***322;(a)
Ale majac do wyboru kilka ksiazek na prezent dla kumpla wybralem Twoja. To juz niezly poczatek do slawy. Zreszta gratuluje ksiazeczki!!!
no dzieki wielkie
a jestem ciekaw co kierowalem wyborem. mozesz cos wiecej napisac
BD jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: