Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   Nagrywarka z podpisami redaktorów CDRINFO :) (https://forum.cdrinfo.pl/f2/nagrywarka-podpisami-redaktorow-cdrinfo-14122/)

AbrahaM 22.12.2002 22:16

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
Ok Pozdrawiam i Wesołych Świąt !
Dziękuje. Życzę tego samego tobie oraz wszystkim forumowiczom.

sayan 22.12.2002 22:15

Cytat:

AbrahaM napisa***322;(a)
Powody sa w zasadzie trzy
1) Nie lubie forum "jako mechanizmu", jakos to do mnie nie przemawia
2) Udzielam sie w miare mozliwosci na naszej grupie dyskusyjnej
3) Oraz w miare mozliwosci odpowiadam na maile.

Do tego dochodzi chroniczny brak czasu z powodu pewnych komplikacji osobistych, co odbija sie nie tylko na rzadkich wizytach na forum ale i zmniejszonej aktywnosci jako newswritera.

Ok Pozdrawiam i Wesołych Świąt !

AbrahaM 22.12.2002 21:58

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
mam pytanie dlaczego AbrahaM tak żadko bywasz na Forum ? mógłbyś nam troszke pomóc. No ale coż to jest Twoja prywatna sprawa. Pozdrawiam wszystkich Team Memberów. w szczególności tych którzy nie udzielają sie na Forum.
Powody sa w zasadzie trzy
1) Nie lubie forum "jako mechanizmu", jakos to do mnie nie przemawia
2) Udzielam sie w miare mozliwosci na naszej grupie dyskusyjnej
3) Oraz w miare mozliwosci odpowiadam na maile.

Do tego dochodzi chroniczny brak czasu z powodu pewnych komplikacji osobistych, co odbija sie nie tylko na rzadkich wizytach na forum ale i zmniejszonej aktywnosci jako newswritera.

BD 22.12.2002 21:42

Cytat:

RiT2 napisa***322;(a)
Ale majac do wyboru kilka ksiazek na prezent dla kumpla wybralem Twoja. To juz niezly poczatek do slawy. Zreszta gratuluje ksiazeczki!!!
no dzieki wielkie :)
a jestem ciekaw co kierowalem wyborem. mozesz cos wiecej napisac :)

RiT2 22.12.2002 20:46

Cytat:

BD napisa***322;(a)
ja nie czuje sie slawny ...
przynajmniej jeszcze ;)

Ale majac do wyboru kilka ksiazek na prezent dla kumpla wybralem Twoja. To juz niezly poczatek do slawy. Zreszta gratuluje ksiazeczki!!!

joba 22.12.2002 19:53

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)
Właśnie. Bartku - mógłbyś do mnie napisać normalny list, taki na papierze (podpisać się oczywiście) i go do mnie wysłać? :) Byłoby jak znalazł. :)
Acha i czy mógłbyś go dać wcześniej do przeczytania Majonezowi? Może on też by się podpisał?
A w ogóle to co się będę rozdrabniał, może jeszcze Miśkowi, SoBalowi, Zbiegowi, Bartezowi, i... :)

qrde jakie plany... to moze odrazu puscimy w obieg jakas nagrywarke 1/1/1 (:-D :-D :-D ) zeby podpisali sie na niej wszyscy (albo chociaz czesc) uzytkownikow cdrinfo.pl?

sayan 21.12.2002 19:58

mam pytanie dlaczego AbrahaM tak żadko bywasz na Forum ? mógłbyś nam troszke pomóc. No ale coż to jest Twoja prywatna sprawa. Pozdrawiam wszystkich Team Memberów. w szczególności tych którzy nie udzielają sie na Forum.

Pedros 21.12.2002 16:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

BD napisa***322;(a)
nie ma sprawy a co to za ksiazka :)
Jedna z Twoich... ta o nagrywaniu

BD 21.12.2002 13:41

Cytat:

sayan napisa***322;(a)
ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni :)

ja nie czuje sie slawny ...
przynajmniej jeszcze ;)

BD 21.12.2002 13:40

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

Pedros napisa***322;(a)

Może dane nam będzie kiedyś się spotkać to machniesz autograf na takiej jednej książce :) którą mam już... tak, tak - póltora roku.

nie ma sprawy a co to za ksiazka :)

sayan 21.12.2002 13:02

Cytat:

AbrahaM napisa***322;(a)
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.

Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami ((

Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny ;)

Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu :(

No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.

hehehe niewiem czy ktoś zle odebrał mój post :) ale ja to odebrałem w żartobliwy sposób że znalazlem rzeczy z waszymi autografami :) ja tu nikomu niczego niechcem wytykac (przepraszam jesli to tak zabrzmiało) nikogo to nie powinno bulwersowac :) ja tylko zaznaczyłem że jestescie sławni :)

pozdrawiam ALL :)

Pedros 21.12.2002 12:04

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ludzie sa dziwni...

Cytat:

BD napisa***322;(a)

spoko a co mam napiasc :)

Wiesz, tak sobie dziś pomyślałem ;) że może zamiast listu mógłby to być jakiś... czek? :) :-D
Może dane nam będzie kiedyś się spotkać to machniesz autograf na takiej jednej książce :) którą mam już... tak, tak - póltora roku.

/||\aster 21.12.2002 01:39

Cytat:

AbrahaM napisa***322;(a)
Hmhm, jako ze ja wywolalem to zamieszanie, to poczuwam sie do wyjasnienia tej sprawy.

Zaczynajac od poczatku, wystawienie tej nagrywarki (n.b. nabytej przeze mnie wczesniej za wlasne srodki) bylo wynikiem niezrozumienia blednej interpretacji korespodencji miedzy redaktorami ((

Wychodzilem z zalozenia - ze skoro jest rynek/zapotrzebowanie, a ludzie sie zabijaja za autografowanymi przedmiotami (zdjeciami czy rzekoma koszulka A. Malysza - ktora o ile mnie pamiec nie myli zeszla na Allegro powyzej 500 zl - to tak tytulem informacji) to czemu nie sprzedac nagrywarki ktora przyczynila sie do powstania artykulu o podrecaniu LiteOn'ow czy przetestowana / dodania do bazy nagrywarek sporej ilosci plyt. W koncu przez wzlgad na to jest to sprzet historyczny ;)

Nie spodziewalem sie jednak ze zbulwersuje to niektorych czytelnikow naszego serwisu :(

No coz, popelnilem blad, przyznaje sie do tego. Bladzic jest (podobno) rzecza ludzka.

A wg. mnie kazdy zarabia na swoj sposob i reszte to nie powinno interesowac. Kazdy kombinuje jak sie da zeby cos sprzedac po jak najlepszej cenie i wg. mnie pomysl byl trafiony z tymi autografami bo w koncu nie kazdy moze miec taka nagrywarke.

echoo 21.12.2002 01:25

UWAGA! UWAGA!
Sprzedam nagrywarkę uszkodzoną i niekompletną (brak silnika, lasera, obudowy, tacki i kilku innych duperelków), ale z autografem ciecia z mojego bloku (albo sąsiedniego - nie pamiętam, pijany byłem).
Cena: 1234567890 złotych albo dolarów a najlepiej złotych dolarów, talarów, dukatów, srebrników, grosików, guzików itp.(niepotrzebne skreślić <albo podkreślić>).

ps. Kto napisze głupszego posta? (prosta?, gosta?, hosta?)

pozdrowiosta :-D :P :) ;) :o ;p 8-)

AbrahaM 21.12.2002 00:29

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:54.