![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.05.2000
![]() |
Alcohol 120% pomocy
Czy może ktoś z szanownych formułowiczów wie jak skutecznie odinstalować ten program w win 2000, mam problem bo nie mogę zainstalować nowej wersji bez odinstalowania starej (której nie mam, nie mam też żadnych wpisów w rejestrze o nazwie alcohol), Bardzo proszę o pomoc.
Ziut |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Korzystam z win2k juz troche instalowałem pare razy rózne alcohole i nigdy nie mialem problemu z odinstalowaniem go ... Jednyne co mi przychodzi na mysl to to ze przywracany był system z jakiejsc kopii i cos sie zwaliło... a nie da sie recznie odinstalowac ?? Czy program widnieje na liscie dodaj/usun programy ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
cd
to byłoby proste i nie zadawałbym tak głupiego pytanias, oczywiście nie ma go w dodaj usu jak i nie ma go fizycznie na dysku i w rejestrze ale zaznaczm, że usunąłem w rejestrze tylko wpisy powiązane ze słowem alcohol, co przychodzi mi do głowy to może to że mogą być wpisy pod jakimś innym hasłem, ale nie wiem jakim?
Pozdrawiam i czekam na propozycje w tym temacie Ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Zapuść windoctor albo jakiegoś scanrega.
Powinno pomóc: programy robia to lepiej (mądrzej) od nas. 8)
![]() |
#5 |
Nowy na forum
![]() |
w systemie, czekam na dalsze pomysły z wyjątkiem format
Pozdrówka ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
a co wywala ci jak chcesz zainstalowac ponownie alkohol??
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
wymaga odinstalowania starej wersji której nie ma i nie idzie instalacja z tego powodu.
Pozd, Ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
luknij tu .http://forum.alcohol-software.com/in...&hl=error+1606
napisz czy znalazles rozwiazanie mam podobny problem
![]() |
#9 |
Nowy na forum
![]() |
nadal kłopoty, wypróbowałem wszystkie wskazówki z podpowiedzi BruceLee i nic nadal czekam na pomoc
Pozdrawiam wszystkich postujących Ziut |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 26.06.2003
![]() |
Cytat:
Poszukaj w sieci wcześniejszych wersji Alcohola (obojętnie jakie ale wcześniejsze, mogą to być wersje trial lub retail) można to zrobić różnymi sposobami - może wyszukiwarka Gogle będzie dobra. Następnie zainstaluj najstarszą wersję restartuj komputer i odinstaluj i znowu restartuj komputer. Teraz sprawdź czy nowa wersja się zainstaluje. W ten sposób sprawdź kilka wersji. Jeśli to nie wystarczy to sprawdź jakie urządzenia masz zainstalowane korzystając z opcji Usługi Systemowe (chyba tak to się nazywa) lub lepiej z opcji Instalowanie Urządzeń - jak wejdziesz to tam była możliwość wyboru podglądu urządzeń ukrytych - właśnie tam może być sterownik alcohola - możesz go wybrać i usunąć, ale pamiętaj, że musisz być pewien, że to właśnie on (może po nazwie). Sprawdź jeszcze jakie urządzenia są uruchamiane przez rejestr systemowy w kluczu RUN - może tam jest wpis aktywujący stary sterownik alcohola. Jeśli coś zrobisz to daj znać. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Hm a mi to wyglada na to ze alcohol po sobie nie posprzatal i zosatwil cos w autostarcie (tzn jakis proces jest wpisany do autostartu, ale nie jest uzywany). Zobacz jakie programy Ci sie uruchamiaja przy starcie systemu i odzancz te ktore kojarza Ci sie z alcoholem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
sprobuj moze jv19.Power Tools do czyszczenia rejestru z blednych i niepotrzebnych wpisow. Jest to FREE narzedzie analizujace niepotrzebne
i bledne wpisy do wszyskich windowsow. Kolegom dbajacym o rejestr i jego objetosc tez polecam. Aha jest po polsku i byl na krazku dolaczonym do 7 numeru CHIpa ( ktory polecam wielbicielom XP)- nie tyle podrecznik w pdf-ie o XP, ale zawartosc pisana w srodku Ostatnio zmieniany przez bgn : 18.07.2003 o godz. 11:40 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
warto sprobowac - na xp odinstalowanie alcohola w starszej wersji
w sposob "klasyczny " pozostawialo wpis, ale czyszczenie rejestru dalo poprawne razultaty. A jak nie pomoze - to przyda sie wogole ( mozna zobaczyc ile smieci pozostawia produkt Billa mimo prawidlowej pracy z nim) link http://download.chip.pl/download_55267.html program - ( MODY) jest za free Ostatnio zmieniany przez bgn : 18.07.2003 o godz. 11:39 |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Stały bywalec ;)
![]() |
Cytat:
Bardziej istotne są usługi, które z reguły można bezpiecznie przełączać na startowe automatycznie lub ręcznie. Wpis w autostarcie byłby od pierwszego spojrzenia widoczny po uruchomieniu systemu. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|