![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.03.2005
![]() |
Dobra, ściągnąłem tego aspi - nie miałem tego wcześniej, więc okej. Ale problem nie zniknął... Nero przegrał na szybkości 8x jedną płytę - ale z błędem o d 5 kawałka... WMP pzrepuścił na czysto, załadowałem drugi raz w Nero (teraz na 4x) i też pusty przebieg
![]() Do Epola - Nero 6 ultra edition, Windows Media Player, Real Player - zaznaczam, że w każdymz tych programów nagrywało dobrze... Choc błędy zawsze się zdarzały ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
hmm jaka spawara?? bo wydaje mi sie ze jesli to jakis shit ,to tak jak GhostMode napisal optyka sie zabrudzila,albo poprostu nadszedl jej kres..
wedlug mnie problem lezy w naturze ''sprzetowej'' spawary w koncu napisales ze nagrywasz 2 lata pozdrawiam ![]() |
![]() |
#3 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Z nagrywarkami w laptopach jest tak, że na tacce wyjeżdża tez optyka, więc łatwo ja zabrudzic i łatwo wyszyścić ale tez niestety dość łatwo uszkodzić (ale skoro czyta to chyba nie to)
Propobuję przeczyzczenie optyki bo to akurat zajmie sekundkę skoro soczewka sama wyjeżdżą ![]() No i podaj jaka to nagrywarka... |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 31.03.2005
![]() |
A jak mogę sprawdzić jaką mam nagrywarkę? Sorry, ale naprawdę nie wiem...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.02.2005
![]() |
Co do płyt - próbowałem wszytkich. Najgorzej wspominam Esperanzę, teraz dobrze chodziły mi Omegi. TDK też raczej dobrze, Emtec też...[/QUOTE]
To nie wywalaj kolego tej nagrywarki, bo skoro chodziły Ci omegi, (które jako jedyne w testach są gorsze od Hawka) to sprzęt masz idealny ![]() |
![]() |
![]() |
|
|