![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.05.2004
![]() |
EAC - brak rozpoznawania utworów
Witam
Problem w Tym że po zgraniu z CD na HDD do formatu CUE i potem z powrotem na CD nagrany nie jest rozpoznawany w bazie ODDB (chyba tak sie to zwie). Jak temu zaradzic aby mial identyczny numer jak oryginal ? A może ten program tego nie potrafi czy tylko ja nie wiem co zrobic? Licze na waszą pomoc. Niedoświadczony audio user. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Zaznacz w ...EAC/F9/Narzędzia ->Odtwórz kody UPC/ISRC przy generowaniu arkusza dyrektyw.
nagrywarka musi umieć nagrywać takie kody... EAC/F10/Zapis/Nagrywarka potrafi zapisywac kody UPC/ISRC ..myślę że to będzie to ![]() Alternatywa to kopiowanie w trybie RAW np.w CloneCD tryb ten pozwala na zapisywanie kompletnej informacji z podkanałów, włączając w to cyfrowe sygnatury, dane CD-Text, ISRC, numery katalogów, odstępy (ang. gaps), indeksy i inne.
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 08.08.2004 o godz. 12:01 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.05.2004
![]() |
Opcje te miałem zaznaczone.
Logicznie rozumując domniemam że informacja ta powinna być zawarta w pliku CUE tak ? Jeśli tak to w moim pliku CUE nie ma żadnych numerów tylko numer track, tytuł autor i itp. Pole index ma zawsze wartość 01. Czy możesz zerknąć na postać swojego pliku CUE czy masz tam takie informacje bo nadal nie wiem co jest nie tak ? |
![]() |
![]() |
|
|