![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#16 | |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
Cytat:
popatrz za swoja pierwsza nagrywarke CD dalem 1300 zl i nie nagralem ani jednej plyty ktora komus sprzedalem czyli nie zarobilem w ten sposob nawet 1 zl oczywiscie nagralem kilkanascie plytek dla znajomych tytulem przyslugi kolezenskiej ale nawet nie bralem od nich kasy za czyste plyty CD pomimo to nie uwazam by nagrywarka nie zarobila na siebie tak samo nie mysle, ze byla ona droga bo wtedy to byla normalna cena za takie urzadzenie a ja chcialem miec nagrywarke! Teraz chce nagrywarki DVD i rowniez nie jest istotne to, ze za rok bedzie kosztowac np 500 zl. Jezeli bedziesz na wszystko patrzyl w ten sposob to nie kupisz samochodu bo ten upatrzony model w przyszlym roku potanieje bo wejda inne nowsze i lepsze. Nie kupisz rowniez kompa bo Intel czy AMD zapowiedzialo nowe procki czy chipsety a co za tym idzie obiekt twoich marzen stanieje wiec po co przeplacac. Idac dalej tym tokiem rozumowania wysniony PIV 2 Ghz stanieje a to co chciales na niego przeznaczyc bedziesz mogl miec PIV 3Ghz i tym sposobem nigdy nie kupisz PIV bo zawsze bedzie inny, nowszy i lepszy i zawsze bedzie tyle samo kosztowal ... ja wychodze z innego zalozenia - podoba mi sie i chce cos miec to ide i to kupuje - teraz chce nagrywarki DVD i PIV 3.06 z HT + plyta z dwukanalowymi DDR i kupie to na dniach nie czekajac az specjalnie stanieje (przeczekam jedynie swieta) nie mam zamiaru nagrywac filmow czy tez kopiowac DVD w celu ich sprzedazy np na gieldzie - nie bawi mnie, marny zysk, jest to niezgodne z prawem ale nagrywarka DVD da mi mozliwosci poszerzenia mojej wiedzy co sprawi mi znacznie wieksza satysfakcje a dla userow CDRinfo zaowocuje nowymi artykulami
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|