![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 09.09.2007
![]() |
![]()
Czy byłby ktoś tak miły i pomógłby mi znaleźć gdzieś, albo podać jakis spis nagrywarek, które nagrywają płyty dwuwarstwowe oraz spis nagrywarek, które wypalają etykiety na płytach?
Przepraszam jeżeli taki post już istnieje, ale szukałem na forum i nie mogłem znaleźć, a jestem tu nowy czyli od dziś. Za wszelką pomoc z góry serdecznie dziękuję. |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
W zasadzie wszystkienagrywarki DVD obecnie obsluguja DualLayer!
Co do Labelflash lub LightScribe - nagrywarki obslugujace te technologie sa oznakowane w modelu. Wystarczy przeczytac. A podawac spis nagrywarek - no lekka przesada. Przeczytac opis nagrywarki - i wiadomo.
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guru
Data rejestracji: 01.05.2002
![]() |
Generalnie wszystkie nowe nagrywarki wypalaja DVD9
![]()
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
marynarz-->co to znaczy DVD9, bo w słowniku jest tylko DVD8 i od razu DVD10
yahol-->podaj przykład choć jednej, która obsługuje obie opcje, abym mógł zobaczyć jak to jest opisane w modelu. Najlepiej na przykładzie opisów na stronie cdrinfo |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
np. LiteON 18A1H ma obs***322;ug***281; LS za***347; NEC 3550 nie ma LS ale ma LF obie pal***261; DVD9 czyli p***322;ytki DL
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
mgit-->dzi***281;ki za wskaz***243;wk***281;, ale jest w opisie tylko DL za to nie wiem gdzie pisze o LS i LF
yahol--> A tak na marginesie czym r***243;***380;ni si***281; LightScribe od Labelflash ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 22.08.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Labelflash
LightScribe Cytat:
Standardy plyt DVD
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|